![]() |
Ugledao jastreb koku
s' velike visine rasirio svoja krila oce da je sine jastreb vreba koku a ja tebe mala za poljubac duso sto si obecala Dodato: ovo se ne moz' ispise http://youtu.be/lHk_jIdp3n8 |
Ima ona...
Otvor zeno kapiju mamicu ti j***m ti u kuci a ja vani zebem.... :D i Otvor zeno kapiju brzo gace svuci, evo mene drzim ga u ruci... :D |
pozzz
poslusajte samo ovoga zoka bosanac
moja zena ima svalera pa ide nekog brko neko sofera |
ekrem jevric-kuca poso-eto sta znam kad nista ne znam a dje da znam!?!?!?
|
lako shvatit ovo od ekrema" ništa neznam a đe da znam"
stalno čovjek radi i samo kuća i poso i nukada se neide drugo i normalno da nezna ništa šta se dešava a đe da zna kad nema vremena nzašta drugo osim za poso i kuću |
i od mene ponešto...
Kad se kući vraćamo, vraćamo se kući, cijelim putem vraćamo se kući (možda je već napisano)
Kad se kući vraćamo, obično povraćamo... Šeherzada: jednog dana ona dođe, pred sultanom gordo stade, volim drugog je*ite me, oproštaj joj geljan dade U ruci mi stara, požutjela kita, na kojoj si naskakala ti... Anonimna kožu ima, kao divlja svinja I sad opet ja mlohavim mašem, i u krčim krčimim svoja stada, čistim svinjce itd:) Dunave, dunave: pjevao bih curama, što seru kraj bunara... Garavušo balava ti si mene varala Ej kato moje zlato: kad se samo sjetim tvoga strica rumena (ili lica gumena) |
Ko hoce da se smije a bogami i zapita sta je pisac htio reci samo nek slusa kalesijsku izvornu muziku. To su tekstovi za bacat se pod sto =))
Da pomenem neke antologijske: "Moj me Hašim kao bubanj dere, ni kud majci ni kud u djevere" "Sto si bolan staromodan brale zar ne vidis dimije ne pale, al da vidiš ti u moje prije, ona nosi Adidas dimije" "Iako sam star iako sam djed, meni jos ne trebaju orasi i med" A ima toga jos koliko hocete.... :D |
pricao mi jedan kolega, kad je bio da svira neko rodjenje cerke, i sviraju onu pesmu "ti si cerko tatin sin". I valjda se pevac zaneo i pevao "a moja cerka lepa ki svinja"....... :D
A ima i fora: Ali pamtim jos one livade one reke one sume i puteke staru majku dok se brije...... |
nije narodna pjesma, nego je pjesma iz Hrvatske, a u njoj najmanje hrvatskih rijeci ima, ja sam iz Hercegovine, ali pola rijeci ja odavde ne razumijem, nek se javi ko jeste.
Imala si baril i bronzine pod skancijon stivane bocune sve si guste na ovome svitu darivala ka lipe bokune Vonjala si tocon i friskinon ladila me kad uvati fjaka a kad dusu stegla bi tuga u tebi san i pija i plaka Ref. Konobo moja, radosti sva dusu san svoju svu tebi da konobo moja, ka dom si moj cuvan ti pismu ka zivot svoj Uz steriku jos vonja levanda razvodni se zivot ka bevanda od bibiti, falsi novitadi ne damo se, jos smo uvik mladi 'Ajmo skupa, prijatelji moji razmistimo tamburin, katrige zapivajmo pismu s kojon srce u po zmula zaboravlja brige Ref. |
a ovo ti je dalmatinsko narječje, točnije s Vela Luke. A oni su poznati da ih nitko ne razumije kad pričaju, jer imaju neku mješavinu hrvatskog jezika, dalmatinskog narječja i hrpe talijanizama (koje je naravno prisutno zbog blizine s navedenom zemljom i zbog povijesti trgovanja ove dvije zemlje HR-ITAL);)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 08:41 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org