YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Nema te vi pojma ... (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=2261)

Alix 20.08.2007 19:18

Evo sad sam došo s posla,a sutra rano ode uzimati sebi auto...Kad budem sutra došo kući,maksuz ću da ti se javiv Sejo-moja legendo...A La Alenu se ne javljam do nadaljnjeg,da ga nije sramota još mi nije napravio OS za trahanu-Al neka nema veze,zatrebaće njemu La Sudžuk,pa će dobiti La Šipak! :lol: :wink: ...Pozdrav!

yu-midi 20.08.2007 21:28

eto kao sto svi vidite La Alix podvrdjuje mogucnosti novog
UPGRADDE-a coek kopuje KOLA e sad mozete da zamislite koja je to limuzina.
Posto vecina nas ima dosta slobodnih termina na kalendaru dopunili smo UPGRADDE.Na zavrsetku prvog bloka potrebno je samo da upotrijebite funkciju EN DING DING 1, i osigurali ste svirke za najmanje za 3 mjeseca,jedino necete imati tada dovoljno vremena za pauzu posto ljudi navaljuju trazeci vas na sve strane nepitajuci koja je cijena da svirate.
Eto zalosno ali sta ces prvi put sad u subotu radim za sretno razvedene,sve ostaje isto kao za svadbu samo mjesto maticara uzeli su sudiju :lol:

NAvaLI NARODE BESPLATNO NA Yu-Midi

Sejox 20.08.2007 22:42

Almire rodjo,legendo
Neka ti bude sretno sutra i da to auto bude nafakali i da te dobro slusa i ne batali se.Dobro otvori oci i nemoj da te ko izradi.Hvala sto si se makar na trenutak javio,a sutra cekam postu,po dogovoru.
Alene partneru,rode gdje je zapelo sa La Almirom.Zali se da mu nisi napravio neki OS.Hajde da La Sejo&La Alen GmbH kao firma nasem La Almiru na "BABINE"(skoro je postao otac) pokloni besplatno taj OS koji mu treba.Dobar je on drug pravo,i vidis da je dobar domacin.Kupuje drugar i auto i naravno da je sretan,pa da ga i mi malo poguramo.Ispuni mu tu zelju,pa da izgladimo situaciju.
E moj "BIG BOS".Ja puno pamtim u zivotu,ali za takav slucaj jos nisam cuo.Cuj dernek za rastavu braka.O tome bi trebale pisti novine.Kakav li je repertoar.Ili je mozda tako najbolje-Dok drugi pate,placu,marisu se,otimaju imovinu,ovi ce proderneciti i fajront.
Hajmo ljudi,novi OS je izasao,i vidite da treba mijenjati auta.Za sve informacije o cijenovniku zaduzen La Alen.
Zdravi i veseli bili,i podmladili vozni park,
Sejo

yu-midi 20.08.2007 22:45

pa ice ona rastajemo se mi .......
Sejo prijatelju ovaj UPGRADDE nebira :lol:

Sejox 20.08.2007 23:19

Veliki gazda drugaru,
Ako budu bila tri bloka onda novi UPGRADDE vjerovatno podrzava i sljedece:

PRVI BLOK: Rastajemo se mi....
DRUGI BLOK: Za njih dvoje vise srece nema....
TRECI BLOK: Na rastanku ispuni mi makar jednu zelju....

E ovaj treci blok je najzafrkaniji.Ko zna sta njima moze pasti na pamet.Nego,cuvaj se ti meni "BIG BOS",uzmi lovu i pravac kuci bez zadrzavanja.
Neka te sreca prati i veseo mi bio,
Pozdrav, Sejo

Alix 21.08.2007 06:44

Hvala na čestitkama ali Gazdo moj veliki,prvi put čujem za ovaj slučaj...Sad si ga nagrdio ko pravi...Zamisli da zasviraš neku tužnu pjesmu ili neku pjesmu iz njihovih prošlih dana pa da se podsjete kako su se zaljubili i voljeli...I da onda započne plačnjava i muke...I ko je glavni krivac?Gazda Mile :lol: ...A ja sam slušo živi primjer dole u Paraćinu gdje imam rodbinu---Ljudi (jako dobri muzičari) su došli da sviraju na sahranu...I pazi sad to-koji đavo da sviraju na sahrani kad to nije veselje već žalost.I kaže meni ovaj Dejan-brate mili napatili smo se ko nikad u životu...Kad počnemu neku tužnu one babe plaču ko blesave,sve suza suzu stiže...A kaže kad udarimo onako neku malkice veseliju,ista situacija---babe dreče ko blesave...I stvarno takve stvari mogu biti jako zeznute,al naš gazda će to da odradi profi kako on zna,pa možda i se i pomire pa od rastanka bude ponovo svadba,pa će gazdolino da napuni džepove...Pozdrav!

yu-midi 21.08.2007 07:42

:lol: odgodio sam svirku,morao sam da popravim ovaj UPGRADDE .
Jos nisi otisao po auto?

blatusan 21.08.2007 08:24

Auuuuu vidim krenilo je opasno sa produkcijom! Svaka cast postovani drugovi rodbino familijo i partneri! Ja sam evo tek usto tako da mi nidocega nije mozda lupit i koju glupost! Ko je to komme sviro na sahrani!?? A La Almir se voli malo zezat. On je prvi dobio OS za dzaba zato sto smo on i ja osnovili La Merhamet! A dobio je i Trahanu!
Ljudi nestalo mi je ovaca nema vise nsita za dzaba!! Pozurite sa OS´om treba mi CRVENO CRNIH KRAVA! :lol:

Sejox 21.08.2007 13:16

O Alene moj,familijo,rodbino,
URANIO ZORU PREVARIO.Ipak je nas Almir pravi RANORANILAC jer vidis da tek sto je svanulo,a on pise postove.A valja stici i po auto otici.Ma legenda je to,sve on stigne.Imas bratski pozdrav od njega,preko mene kao SAVJETNIKA.

Sto se tice svirke na sahrani,vjeruj da ja znam za jedan slucaj,a ako se neko sa ovog foruma sjeca moze to i potvrditi.Bilo je i na TV i u novinama.Dakle,nekih osamdesetih godina je preminuo legendarni kompozitor narodne muzike RADE JOVANOVIC(inace i veliki BOEM).Izmedju ostalog on je napisao i komponovao pjesmu: "KAD SRETNES HANKU" koju je maestralno otpjevao Safet Isovic.Ta pjesma je toliko zazivila u narodu da je svrstana u kategoriju sevdalinke.E njegova posljednja zelja,pred smrt,je bila da kad krene posmrtna povorka da mu svira narodni orkestar njegove pjesme.I tako je i bilo!!!!
Ali da bjezimo od ove tuzne i depresivne teme.Vidi partneru,posto sam ja poklopio jugoistocnu Evropu,jedan Bugarin mi nudi krdo crveno-crnih krava kao kompenzaciju za OS.Ja sam onog svog veterinara poslao u inspekciju tamo da ih testira imaju li ono KRAVLJE LUDILO ili ne.Ako bude sve u redu,neznam pase li ti i imas li ih gdje smjestiti.Znaci La Sejo&La Alen GmbH ide u EXPORT.

"BIG BOS" drugaru,jeli to tvoj UPGRADDE nije podrzavao onu pjesmu iz treceg bloka:NA RASTANKU ISPUNI MI SAMO JEDNU ZELJU
pa ga moras dogradjivati iz sigurnosnih razloga :)
Pripremi ti njega i za one:IZADJI IZ MOJE CASE,CASE LOMIM RUKE MI KRVAVE....
Mada bih ja licno volio ako ima kakva sa nazivom:POCELI SMO ZIVOT IZ POCETKA, pa da oni otjeraju tog sudiju,a uz tvoju pomoc i neka pocnu.
Svima pozdrav i veseli bili,
Sejo

Alix 21.08.2007 19:44

Nema auta... :cry: :( ...Danas sam stavio polog 40% na Leasingu ali tek sutra dobijam auto...Ma ne mogu dočekati jutro pa odem po njega...Auu...Ali sutra od La Alena očekujem OS da ga sturim sa 131HP na 200HP...La Alene ako hoćeš da smo još braća,večeras ti nema spavanja već jarane kako god znaš i umiješ da si noćas sastavio novi OS samo za VW Sharan...Pa ti sad ako me voliš,napravićep to za mene,a ja ti ako Bog da,šaljem prekosutra pošiljku La Pasulja i La Kobasica specialno helikopterom...Pozdrav!

Trenutno vrijeme na Forumu 08:48

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org