YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   Novi KORG Kronos! (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=16959)

Milemark 24.01.2012 22:48

Jel zna mozda neko gde bi mogao da nabavim boje za Korg Kronos? ili koje fajlove podrzava-`?

limeni 20.02.2012 08:10

Ja ih isto tražim!!!!!!!!!! Al nista još!

Dell 10.09.2012 15:47

1 Privitaka
E nek sam i ovo vidio :lol: :lol: :lol: Kosmajac presao na kronosa, bas me zanima kako ce zvucat

Bokikorg 10.09.2012 16:02

Uh sto ga prepravio. :) Al ima neki snimak da cujemo kako zvuci? :)

Dell 10.09.2012 16:10

Evo ako bude postavicemo

aleksandar031 10.09.2012 16:56

Napisa covek da koristi samo harmonike od semplova,sve ostalo je fabricko,pa valjalo bi to cuti kako zvuci.

PS Srecko je uzeo takodje,Joca isto,tako da se ocekuje epidemija kronosa :D

tranzit 10.09.2012 17:02

Nije sala onih 3,8 GB Sampling Contenta, mada ih ima ovdje, u jednoj drugoj temi, koji tvrde suprotno !!!!!! Ljudi zaista ponekad svasta napisu.

branoy 10.09.2012 17:10

KRONOS = VSTi ,, cista obmana , ovakog zvuka mi je pun k, u DAW. otkud odjednom ovoliko zvuka, toliko rama,, cistoo, procesor neki ubacen, ram od kompijutera, nabacano sounda i to ti je to.. nema ovde analogije. ja kazem da mrzim ovakve sinteticke plasticne flat zvukove. mene ovde nista nije impresioniralo a volio bih. nisam jos cuo kako zvuce semplovi nasi kad se ubace.

znate m1 u DAW kakav je a kakav je pravi, e to vam je ovo, plugin na procesoru i par konvertera.

tako ja vidim sve ovo.

Vex 10.09.2012 17:17

Citat:

Originalno postovano od Dell (Post 223893)
E nek sam i ovo vidio :lol: :lol: :lol: Kosmajac presao na kronosa, bas me zanima kako ce zvucat

Bolje nego sa fantomom u svakom slucaju, koliko sam slusao korga ume bolje da sredi nego rolanda... Subjektivno je skroz, znam, ali to je moje misljenje.

Sent from S3

tranzit 10.09.2012 17:45

Kronos je ubjedljvo i bez ikakve konkurencije, najkompleksniji, najkompletniji i daleko najopremljeniji hardver workstation danasnjice. Tu diskusije ne bi trebalo biti, a ko bas ne vjeruje, neka proba ali nek odvoji nekoliko sati za tu probu. Nijedan drugi workstation nema ni deseti dio onoga sto nudi Kronos ni u jednom pogledu. Kome nedostaje analogija taj mora da zna da nikada, ama bas nikada, workstationi nisu pocivali na analogiji jer ona i nije za tog posla ali evo Kronos ima cak i nekoliko analognih emulacija koje su bezobrazno blizu originala. Kronos nije isto sto i VSTi mada koristi vrlo slicnu tehnologiju a i da jeste sta tu ima lose. Vrlo visoki kvalitet pazljivo odabranih samplova u ogromnom broju uz nekoliko vrlo mocnih editora dalo je fantastican rezultat. Efekti su na profesionalnom nivou i u dovoljnom broju. Jednostavno sve je kako treba, da nije, ne bi za ovo kratko vrijeme koje je na trzistu, postao Best Byu. Uz to postao je i vjerovatno jedini hardver workstation koji sve cesce nalazi mjesto i u studijskom okruzenju i to s pravom. Naravno da on nije u stanju da se mjeri po kvantitetu sounda sa softver sistemima radi cisto fizickih ogranicenja ali ako se zna da se tu radi o hardver masini onda mu stvarno nema zamjerke.

Trenutno vrijeme na Forumu 18:49

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org