![]() |
Ma ovo je i za google plus :)
|
Hvala drugari :)
|
Sta bih sad da ti kazem a da na pravi nacin docaram utisak koji sam dobio slusajuci tvoju svirku ? Mislim da ce najvise odgovarati: imas burazeru "ono dole" kao i taj sto ga drzis na avataru. Alal vjera.
|
Zanimljiva improvizacija i dobro odsvirano. Prekucao si tu pa500, steta sto neko kao ti nema jacu klavijaturu.:)
|
Bravo Ace,vidi se da napredujes i da ti pa500 bolje zvuci u odnosu na ranije snimke.;)
|
Hvala na pohvale, trudim se da zvucim dobro u svaki stil muzike .... vezba se kolko vreme dozvoljava, mada dok se odlucim da skinem nesto eto ispiti vec dosli, ali sta ces .... :(
Inace sa obzirom na tome da ne tezgarim, nije mi neophodno bacati pare na jace klavijature tako da po tom pitanju necu jos neko vreme preuzimati nista. bTw: Primam i negativne komentare, nemojte se stiditi ... bar do granice dok ne pocnem i gore da licim na sliku sa avatara :lol: |
Jedino da krenem da lazem i mlatim gluposti pa da kazem nesto negativno. Znas da sam ozbiljan covjek i da je malo kasno za te budalastine... hahahaha. A ko i napise nesto negativno... imace posla samnom... taj jedino da je gluh ili totalno amuzikalan pa da odvali tako nesto.
|
Ace,meni se ovo nista ne dopada =)),nije ti dobar bas,los ti je ritam,improvizacija je bljak,los snimak,xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa,nisi muzikalan,ja jesam mator i mnogo lazem :lol:.
E brate,naravno salim se,kao i uvek od tebe dobar snimak,dobro si sredio nivoe,izbalansirao aranzer kako treba i mislim da PA 500 i ne moze bolje da zvuci od ovoga sto si nam ti prezentirao. |
Ja radim evo par meseci aktivno sredjujem pa 500 i znam sta ta klavijatura moze i koliko dobro moze da se sredi tako da ti netreba jaca klavijatura jer si i ti ovaj pa 500 sredio da boli glava!
...100 puta sam slusao slatki g-mol koji si odsvirao..ubijaa ;) poZz |
Svaka cast kolega Ace sve snimke sam preslusao i zavidim ti na svemu a posebno na tehnici ,od danas imam novog uzora.Iz kog si grada?Ja sam polu ,,kavadarcanec" pa me zato zanima,mozda smo blizu. :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 00:31 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org