![]() |
Ja sam ga vec zvao, menadzer kaze da je do augusta zauzet :D
|
Vi se zezajte za Ekrema a ja pre neki dan pricam sa drugarom koji zivi u Cikagu i kao da mu pustim Ekrema da se i on covek malo smeje,a on mi ladno kaze da je Ekrem vec gostovao kod njih i kao super prolazi medju ondasnjim muzickim sladokuscima,tako da...ja nemam komentar osim da se izvinem zbog skretanja sa teme...:)
|
primam izvinjenje al drugi put pazi=))
nego jel ima jos neko da kaze nesto o mojoj svirci,klavijaturi o meni ko coveku=)) mnogo mi nesto vrdate od teme=)) |
Samo ti stavi Miru Gezu ovde pa da vidiš kad krenu da pljušte komentari...:lol:
|
Pjevacica i svirka su odlicni ali pjevac./..... ja bi rekao ovako
dan se poznaje po samom jutru kazu kolege ovde da nije los pevac ali ovo mi bas ne izgleda dobro ko peva peva i kad mu je dan i kad mu nije pozzzz |
@goko...hajde majke ti de nam ti odpevaj i odsviraj ili nadji nekog pjevaca meni sve jedno koga...Naprimjer od sabana onu Snamerom dodjoh u veliki grad i postavim u tvoje demo snimke pa da bacim jedan iskren komentar ali bas iskren..Pa ces da vidis.
A moze i druga pjesma ne mora ova to je samo primjer jer bih to ja voleo cuti kad te slusam u kafani i placam.Ako to neznas i ne mozs da mi odpevas kazi onda sam neku pa mozda se slozimo.Poooz |
Ima Vule pravo,daj ti nama Miru da je na miru pregledamo!=))
|
Maja Nikolic
nemam Miru trenutno ali moze i Maja malo da je odmeni.
Naime ovo je snimak sa jedne svadbe i ja na ovom snimku samo glumim da sviram i pomalo cacnem klavijaturu. znaci fajl je u pitanju da ne bude zabune kako ja dobro sviram ali pustam ga na forum zbog Vuleta i Bobana=)) Dodato: evo jos malo Maje Nikolic sa nama al ovde nema fajla ovde malo i sviramo uzivo ja i moj drug Pedja:lol:,a Maja nam pevaB-) |
Ma sta jos da kazem o tebi Neso. Sve je vec receno osim to da stalno imas lepe goste, a jos lepse gostinke na svirke :D Svaka ti cast!
Pozz |
hvala ace nego sam se nesto zeznuo pa sam dva puta postavio isti snimak.izvinjavam se administratorima sto trpe moje brljotine.
evo da pokusam da stavim jos jedan snimak,valjda necu opet da zabrljam:lol: Dodato: evo jos malo maje ako vam nije dosadila=)) Dodato: Dodato: dosla je na red i moja draga koleginica Sladja,specijalno za Vuleta i Bobana da zameni malo ona Miru:lol::p |
Trenutno vrijeme na Forumu 00:49 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org