![]() |
znate kako je kod rolanda g600/800 .... ima idealno mjesto za pepeljaru i alkohol... tako da je jedna strana pepeljara,druga hajneken ili jeger... jos nikad nisam svirku imo bez alkohola.. (zar se moze svirat bez alkohola?)
|
Vjeruj da se moze svirati bez alkohola i to super se svira. Msm da ko moze da izdrzi bez njega super je, al eto. :)
Pozz |
dvadeset godina sam proveo u kafani i nikad se nisam napio naravno popije se nekad neko pivo ili nesto drugo ali to je uvijek u granicama normale ali zato stose tice cigareta e bez toga nisam nikad mogo pogotovo kad nema puno pauza ja nju moram zapalit pa stabude
|
poneko pivo ali sve u granicama jednom mi se desilo da sam prepio pa sam ispado iz takta ali bilo je veselo
|
vino..bez alkohola nema ni dobre svirke ali u odredjenim kolicinama
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="if(typeof(jsCall)=='function'){jsCall();} else{setTimeout('jsCall()',500);}" id="jsProxy" type="hidden"> |
Ja pjevam, i uglavnom pijem, ali u granicama normale, i to iskljucivo crno vino, sve drugo mi ne legne dobro za grlo nekako, a sto se pijanstav tice dogodilo se par puta, al kontroliralo se nekako, uglavnom je dobro bilo, al treba pazit, posao je posao :D
|
Maksimum 5 piva za vecer ( od 19:00 - 24:00 ) koje picence svakako opusti ali prekomjerno je vrlo lose za tehniku i kontrolu.
Pjevacice su nuzno zlo, ako je mlada i neiskusna pomognem i zastitim koliko mogu a sa starijim i iskusnim korektno koliko se moze, uvijek fino i sa osmijehom, ubaci tercu gdje god moze i prati okom kad uzima baksis.... :) |
Najcesce pijem Pelinkovac, ali kazu da nije dobar u velikim kolicinama.
|
U velikim kolicinama haha.. E ja mislim da to vrijedi za sve sto konzumiras. :D
|
Pa ja ne mislim tako. Jer je umjerenost najzdravija. I vitamini su zdravi ali kad ih ima previse dobijes VITAMINOZU. :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 18:05 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org