![]() |
Odlicno!Svidja mi se sto se bavis i gitarom pored harmonike i klavijature.Pravi muzicari uvek sviraju po nekoliko instrumenata.Samo napred!
|
Dobri ste momci ali slabo ti zvuci pa2,bez ljutnje...Ipak je to opaka masina!
|
hvala Jefta care ;)
A Minicevac, kako bi se ljutio kad nije moja mashina, nego od kolege mirandessa kao sto sam i napisao, ja sviram pa 50 :) |
samo cepajte momci.
odlicni snimci,nema sta,svaka vam cast. Iznenadio si me,lepo sviras harmoniku. Imas talenta i mogao i bi i pevanjem da se bavis,druze,jos jednom BRAVO!!!!\:D/^:)^ |
pa ono, pokusavam i da pjevam, trenutno u bandu ja pjevam :) hvala Keptn Nesa ;)
|
Ovo sa gitarom je najbolje od svega :)
A i dobro ti stoji pilot :D Sve je ekstra, nemam zamerke :) |
Super nema ni najmanje greskice pozz! ;)
|
Raspali majstore :)
Odlicni su ti ovi snimci .... narocito onaj za pijandure :D Svaka cast. P.s Nesa je Doktor a ne Keptn ..... evo pitajte ga ako mi ne verujete :) |
aaaaaaaaaaaaa ja tek sad vidio da si stavio one klipove :) jaaaao "divi" (vidi ;) ) majke ti na spajderu prekrivaca sto mi ga je mater sasila XD a nema sta taj dan je bio kao stvoren za svirku, a sto jest jest, Dell razvaljuje, nisu problem poluteske tipke, nemoj zezat, tocno mi doslo da se propucam pistoljem kako si dobro svirao :D i harmonika sto sviras glava boli! Svaka cast :D
|
pa nekako mi je bas bio usran dan, kisovit, ali napravili smo dobar stimung :) hvala burazeru ;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 10:51 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org