YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=76)
-   -   nesaband demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=13047)

Vule 19.05.2010 07:38

Koliko se dernja mladozenja,jaci je od ozvucenja :lol: a na snimku "Miki Mico" ga zena samo merka i misli se "Boze,Boze za kakvu sam se ja budalu udala,al ce da radi oklagija kad dodjemo kuci" :lol: :lol: :lol:

zeljko 19.05.2010 09:09

Bas tako dernja se kao da je sam u kafani:lol:A za pjevaca sta ja znam moze to on sigurno i bolje,a svirka kao i uvjek super..meni se svidja.Poooz

svrakan 19.05.2010 10:12

Ja necu tu mnogo da dodajem ili oduzimam.Posto danas radi ko hoce,ja delim muzicare na one koji znaju da rade i na one koje ne znaju,iskreno cuo sam mnogo dobre pevace koji nemaju poima kako se radi,e sad Murta se ni meni ne svidja bas nesto,ali po komentarima kolega koji ga znaju verujem da je dobar za posao,a jos ako je spadalo onda je super,mada ona prica o flasi Viskija na noc kod mene bi bilo prvi i zadnji put.Pevka je profi,a svirka je ok.

Simke 19.05.2010 10:17

mislim da sam davno radio sa Biljom pevacicom,al to bese bas davnoooo!!
B

Vule 19.05.2010 10:21

Pustite ljudi Murtu,mnogo treba vremena da se stigne njegova kilometraza pa onda da se daju komentari...a drugo,ovo je Nesina tema tako da udrite po njemu...:lol:

@ Sone

odlicno,samo tako nastavi :)

nesaband 19.05.2010 10:42

Vule je u pravu,rokajte po meni.Murta je moj kucni ljubimac!

@Bokivelik:hvala na iskrenom komentaru

@Jeftabgd:ti znas dobro kakav je nas Murta.

@Boban010:Mira je imala bolju svirku,mi smo ovde uzeli baksis mnogo smesan,necu da se hvalim=))

@Makso68:hvala i na tvom komentaru,cenim to sto ti se dopada kako radi moj GW8 a sto se tice Dzeja,tad nije bio pijan kad je to rekao za murtino pevanje ali sam napisao da je to bilo bas davno,mada i sad kako peva Dzej opet moze da kaza da Murta peva bolje od njega
@zeljko:bar je ton bio dobar na snimku:lol:

Bilja pevacica peva sjajno .
I ona je imala bas bisera na ovoj svadbi sto se tice falseva ali sam se ja trudio da postavim ipak samo najbolje snimke .

Mislim da je razlog loseg pevanja bio bas taj sto se gosti deru oko pevaca pa pevaci nemaju dobru kontrolu i vise cuju njih nego muzicku pratnju.

Jos jednom hvala svima i na pozitivnim i na negativnim komentarima.
Dodato:
samo da dodam,sledeci put zovem Ekrema Jevrica da peva svadbu sa mnom pa da cujete sta je pevanje a ne ovo sto mi pevamo i sviramo=))

armin 19.05.2010 11:11

=)) a pjevacicu onu sto pjeva "ti propadas jer se drogiras" :))

Sve u svemu dobro je to.. da nije dobro nebi ni imao svirki...

pozzdrav

sstipa 19.05.2010 11:23

Citat:

Originalno postovano od nesaband (Post 123367)
posto ne mogu da nadjem moj stari folder otvaram moju novu demo stranicu.ako moderatori i administratori mogu da nadju moju staru demo stranicu neka je prebace tamo.
a sad postavljam jedan svez snimak sa jedne svadbe pa poslusajte.

nesaband
You need to upgrade your Flash Player

Opusteno i veselo - nista lepse za rad muzicarima
Svirka i pevanje za pohvalu !
Poz

makso68 19.05.2010 13:02

Nije valjda da se ljutiš zbog Murte.Samo sam rekao da mi se ne sviđa pjevanje,ali vjerujem ti da je dobar zabavljač(što na ovim snimcima nije pokazao).A,to za Džeja,ma,zaboravi.Neće nas posvađati ni Kurta ni Murta.Pozdrav!

nesaband 19.05.2010 13:17

nisam se naljutio cak sta vise ja znam kako je on nekad dobro pevao ali mislim da si bio preostar u svom postu.moze on samo da se ljuti a ja ne.
nadam se da shvatas sta hocu da ti kazem.

ja mislim da smo svi mi ovde da se malo odmorimo od problema koje imamo i da se zabavimo a sad ko kako peva i ko kako svira o tome mozemo do sutra.

mene prvenstveno interesuje vase misljenje kako mi zvuci klavijatura a da li sam odsvirao tacno ili ne to nije bitno.

zahvaljum se i arminu i kolegi sstipa na lepim recima i pohvalama

P.S. jel ima neko Ekremov broj telefona da ga zovnem da malo sviramo i pevamo zajedno?

Trenutno vrijeme na Forumu 10:00

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org