![]() |
Onda necu da diram nista haha :D nego imam pitanje, kako da namestim na primer da mi jedna oktava bude harmonika a druga bras? :) i kako da na violinu namestim da mi onaj vijuu bude na poslednjoj dirki?
|
kako da smanjim volume pad-ova? :)
|
Drži Shift i pritisni jedan od padova. Na displeju će ti pokazati podešavanja za njih ispod svakog pada imaš volume za pad, kao i korišćenje postojećih efekata za pad....
Dodato: Citat:
Dodato: Citat:
|
Pozz ljudi novi sam na forum.Ja sam iz Makedonije.Imam Yamaha a300 poluprofesionalni aranger pa sad mi nude yamaha psr 9000 za 600eur ili da kupim novi korg pa 600? Koji sajzer je bolj? Pozz
|
Nije mi samo jasno gde se i da li se informišete o uređajima pre nego što se odlučite za kupovinu. PSR9000 stara, pregažena i uzduž i popreko, dok je Pa600 novija generacija klavijature. PSR9000 , malo sadržaja za nju na internetu, ukoliko želiš da pratiš trendove namenskih ritmova, preformansa... namučićeš se sa konvertovanjem i traženjem... Korg daleko više materijala od svih svojih predhodnika i naslednika. Ima više RAM memorije... Da je kojim slučajem PSR9000 350-400 eura, pa da ćeš tu nešto uštedeti, pa da te razumem.... Ovako džabe je piskarati... slažem se da je kvalitet izrade, dirke na strani yamahe ali stara je... Da si je poredio sa recimo Korg Pa80 ili nekim rolandom tog doba, pa da rastegnemo priču. Ovako, puno priče malo koristi.
|
Odlucio sam se pa600 kad je uzmem ako mi treba neka pomoc od vas kolege koji mnogo vise se razumete u to, imam svirano na korgovce yamahe ali nisam imao priliku ja da ucitavam setove i to zato se ne razumem bice nabrzo novi pa600 pozz kolege
|
Za sve što ti je potrebno, pisano je na ovom forumu i o Pa600 i Pa900 ... koji su veoma slični ( operativno)... a toliko su jednostavni da ćeš za 24h već po svom ukusu sklopiti setić.... Srećno
|
|
A šta te konkretno zanima, jer šta ti vidiš to vidimo i mi? Za Pa600 semp.edit. treba otvoriti drugu temu. Program je u osnovi jednostavan i operativan.
|
Evo da se pohvalim. Od juce sam i ja ponosni vlasnik Pa600 :D
Zeni sam najavio da necemo da se vidjamo narednih mesec dana i da moze da ide malo kod njenih da ih poseti:). Ako moze mala pomoc jer ja nikada nisam svirao Korg aranzera. Koji set sa sajta da preuymem sa downloada da mogu da startuejm sa necim. Znaci da ima lepih harmonika, ritomova za startovanje i tako toga. Hvala. |
Trenutno vrijeme na Forumu 18:52 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org