![]() |
@
Mozes misliti kako mu je bilo cim je i dan danas ubjedjen da je Duvno na moru. :D Hahahahahaha... |
Dao sam joj BLAJBONDZU sa 17...u mom starom Wartburg limuzini...Polomili smo sediste...=))=))=))
|
E to je uspejh kolega,u Wartburgu!!!Lako je karati u Mercedesu okruzen kozom,klimom,stereo uredjajem i svim dugmicima koji ti udovoljavaju da se osjecas kao u stanu!:p
Moj kolega tvrdi da je karao u sljedecoj pozi:Naime on je otvorio siber od auta i popeo se na sjediste a mala se rasirila na krovu od automobila tako da joj mindza dosla taman do otvora sibera!A kaze,bila je mjesecina!;) |
a idi hebote, to neki akrobata :)
|
ja se ne mogu baš pohvaliti sa prvim putem koji je bio sa 17, ali sam zato do sada dobro napredovao...........
@dellboy je li zemljače ,umoči li ga ti? |
pisace datum kad budem ;)
|
Ocekujem upis jednog naseg mladjeg kolege ovdje ;) ja jos nisam, ali nadam se skoro ;)
|
desio se i taj dan :D :D,u crvenom yugicu:D,zadnje sedište preko juče u pla 6 naveče,bilo je fenomenalno...s najboljom prijateljicom,čudno mi je bilo,al nešto najbolje,bolje sam se osječo nego kad sam kupil casia..hehe...moro sam se pohvalit..:D :D 10.11.2009 17:30 tako nešto...hahahaha....dobar sam **bač kaže mala godinu dana mlađa od mene,ja iam 15g...nešto predivno...
|
@mahir
Ovo 10.11.2009 u 17:30 je bio pocetak valjda....je li i kraj bio u 17:30....ili....;) Mislim,je li radila sekundarica,ili si isao na minutazu.... |
HEHE...znam da je tad negdje počelo stari me zvao u 17:33 a taman smo počeli :D :D,nema šanse da ču to ikada zaboravit...bil sam gotov za 10 min,i nisam oristio zaštitu..hehe,al pazim se ja!!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 13:35 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org