![]() |
sta to bese dur?=))
|
....
Neso to se hvata sa tri prsta na display-u.=)):lol:=))=))
|
2 Privitaka
U petak, svirka neka pod satrom i pred sam fajront, lik koji je ostao medju poslednjim gostima ode negde i vraca se sa kombijem i skoro da udje pod satru, otvori zadnja vrata i nosi neku gajbu, dodje pred pevaca podize je u vis, izvrte i prosu. Jbt, puna uredjenih pilica i to svezih!:lol: I uzviknu "Eto vam!" Svirao sam za pare i bez para, za pilice nisam nikad, al' eto uvek postoji i taj prvi put...:lol:
|
ovo je stvarno extra... hahaha
|
Boze me sacuvaj i sakloni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
:lol: Ako nema para dobri su i pilići. Malo krompira uz to i evo ručka!:D Svaka čast. Znači mogao vam je još malo i kombi ostavit. Toliko ste ga pogodili pjesmom!:D
|
I ja sam svirao za svakojaka cuda ali za pilice jos nisam.............ali nikad ne reci nikad..
|
Ajoj vidi stvarno ovo je provala godine a mozda i vjeka=))Bravo
|
Juče sviram svadbu u Kotoru,u bratskoj nam MNE i kako sve to ide već,jedno 200 ljudi,kulturica,pristojan svet,mladoženja domaći a mlada iz Niš.
I tako se narod veseli,padaju porudžbine,svaka ispoštovana sa po kojom paricom i sve super...ide svadbica kao u priči,kako se samo poželeti može :) U nekom momentu prilazi neki momak i predstavlja se kao mladin brat,i onako po malo drskim tonom mi prigovara zašto sviramo "te neke pesme" gde oni ne mogu da igraju,tačnije zašto ne sviramo npr blok u rumbi ili već nešto gde on može da se veseli...ja mu kažem da ljudi naručuju tako pesme (ide npr jedna rumba,pa dve dvojke,pa sa-sa,pa rumba i tako sve iseckano,ali nema veze,tako naručuju),da će i takav blok doći na red kada ispoštujemo porudžbine, i da su platili pa ako on ima neku želju zna se kako to već ide,bla bla...a on će meni "pa ja sam platio"...:lol:...vidim ja on se namrštio nešto,mislim se u sebi,da ne dodje do kakvog kurcšlusa ne daj Bože,ne ide da se bijem sa 200 ljudi :lol: nisam Čak Noris...pitam ga opet na finjaka koje pesme je naručio,kao gledam one papiriće gde su gosti pisali porudžbine,pokazujem mu i kao pitam koji je njegov papir i je li platio to...kad mangup će meni: "nisam ja platio,platila je moja sestra svadbu" :lol: ... e tu mi je bio kraj =)) Pozdrav za Niš!!! |
Sad bi ti zlobni rekli,"Tolka gromada od coveka a plasi se od samo 200-nak pijandura"!=))=))
|
Trenutno vrijeme na Forumu 08:03 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org