![]() |
Zena je dijabola i bez obzira na njen fizicki izgled(meni se ne svidja uopste),trebalo bi da se zna ko je pevacica a ko striptizeta ili kurva.Ovako se mesaju babe i zabe.Njoj konkretno ne bi dozvolio da bude clan nijednog udruzenja muzicara a lokale u kojima nastupa kao pevacica bi kaznio.Moze da nastupa samo i striptiz i toples barovima.Pustimo jednu budalu,pa drugu i eto ih hiljade koji se bave ovim poslom a gde smo mi koji smo godinama,svakodnevno vezbali.Violina se vezba godinu dana samo na prazne zice,Vasketovi djaci vezbaju trilere do besvesti da bi odsvirali prvo kolo a ovomoze bas svaka budala.Ne treba da dozvolimo da se svo djubre udomi u nasoj profesiji.
|
GOGI-JAPANAC:Ma jok bre,zeznuo ti se kolega,ona je bas jedna FINA gospodja....ha,ha,ha..
JEFTA:Slazem se,ja bi je uclanio u "BLOWJOB" klub...Al sam odvratan....ccccc..... |
Ma ja bi udario recku..........Od probiraca nema *ebaca.
Kakva god da je......dobra je..:D Neznam ko je izjavio ovo,ali je mnogo pametno rekao : Nikad ona ne moze da bude toliko ruzna,koliko ja mogu da budem pijan! |
E,ovo si lepo rekao,posle 20-tak piva,neznam sta bi se desilo.:lol:
|
Da joj riba smrdi...Auuu ovo su velike optužbe...Nego da se mi nebi nagađali---neka je dovede da je ja i kolege isprobamo...Ako stvarno toliko ujeda ta njena zmijica da je izšutamo a ako je mirišljiva da se odsvira koja tezgica,ima nas kandidata;)hehehehe:D
|
Ja je ne bih trpao..to bi bio atak na mojega:lol:
Ma nikakva nije... |
Evo,dobro,priznajem i ja...pa nek svrbi posle,ko ga j...
|
vendi je na nekom zescem shmrku... raspada se... za dobru svinju nema lose pomije, ali ne znam dal bi mogao... leglo zaraze... zamisli pukne kondom i zavrsio si karijeru...
|
|
a evo i budala godine
http://www.youtube.com/watch?v=JebU60Z4qWY |
Trenutno vrijeme na Forumu 03:57 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org