![]() |
1 Privitaka
Beeth live.
|
Kralju jel ovo tvoja rasvjeta? Nesto mi baca ko na one chauvet-ove LED bar :)
I koji ovo mic koristis? |
Da, to je moja rasveta. Topovi su Eurolite KLS 401, dva Beam efekta D400 (sinhronizovana preko DMX-a), strob, laser, smoke machine...Nesto se od toga ne vidi na slici ali je fotka ok za "Kako vam izgleda scena" pa rekoh ajd da je bacim. :) Planiram jos dva rotirajuca efekta sa strane na rampu i to ce biti i vise nego dovoljno.
Mic je Beta 87A, na njoj sam pevao na tom nastupu a inace paralelno koristim i nju i c5900M, kad mi kako dodje. :) Pozzz |
Slika je odlicna ali nema zvuka,nesto nije u redu?
|
Hehehe... Vule, Vule... Neces me naterati... :) Bezveze da otvorim celu temu u demo sekciji "Beethoven Live" i postavim samo jedan deo, dzaba je. :) Ne vredi otvarati celu temu za toliko malo. :) A kakav sam, demo bi trajao oko minut. :) Em da te zagolicam, em da ne kazes nisam postavio nista. :)
Bez sale, ne volem takvu vrstu komunikacije, barem ne na net-u. Iskoristio bi misljenje kolega ali uzivo, sta bi promenili, sta bi dodali a sta oduzeli, ovako je bezveze sve se svodi na svidja mi se ili ne svidja mi se i obicno ukusi povuku pa dolazi do prepirki ili slicno. Ovako je mozda najbolje. :) Ali, takodje i nisam rekao da nikad nista necu postaviti. Jos malo da me Vule chachka i eto nekog snimka. :) Pozzz |
Nemoj da se stidis,postavi slobodno :)
Treba omladini dati dobar primer kako se radi :) |
1 Privitaka
Subota 11.06.2011 restoran"filmski grad"....10 min pre ulaska gostiju.
|
@Vule
Ako je zbog omladine, stize demo vrlo brzo. :) |
Hvala Betovene,znao sam da ces imati razumevanja za mladost i polet :)
|
1 Privitaka
evo jedna novija slika... od zadnjeg vikenda... svirali smo svatove petak-subota-nedeljaB-) ovo je slika od petka, svadbeni salon Sunce!!!!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 02:12 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org