![]() |
Drago mi je čuti da ste svi OK. Mislim da neki ljudi, doduše rijetki, imaju trajni imunitet. B-)
Što se tiče dočeka, postoji i dobra strana. Naš mlađi sin (20god) koji još uvijek živi s nama kaže ovako, pa to je super, konačno da jednu Novu godinu dočekam s mamom i tatom kod kuće. :O) |
Citat:
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока |
Propast pa to ti je!!!
|
Citat:
|
Kako se osećaju sada "branioci" onih prevaranta s licencama, kad su shvatili da su bacili pare u vodu, i da jedinu pomoć mogu da dobiju umetnici koji su sami sebi uplacivali rasni staž, tj bili registrovani u apr kao firma i plaćali doprinose?! [emoji23][emoji23][emoji23]
Gde su sada "kontrolori nabijem ih na klip kukuruza, da dođu da pitaju za licence [emoji23][emoji23][emoji23] Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока |
Citat:
bravo kolega |
Pozdrav sa sjevera HR, za sad se držimo i konačno nam brojke padaju, zatvoreno je kompletno ugostiteljsvo, ostalo radi, dućani su kao ograničeni ali to nitko ne doživljava i ljudi se ko stoka nabijaju po dućanima, što ćeš kad je mozak manji od lješnjaka drugo ni ne možemo očekivati.
|
Kolega, nešto si zaboravio reći. Od sutra nam zatvaraju kretanje između županija. Trebat će propusnica ako želiš u drugi grad i to samo ako imaš opravdan razlog. Posao i slično.
Poslano sa mog NOA_N8 koristeći Tapatalk |
I kod nas u Beogradu brojke zarazenih padaju i nadam se da ce od nedelje da popuste mere.
Restorani i kafici rade do 20 h ali za sad BEZ MUZIKE mada ima nekih koji eto rizikuju i rade. Sestra mi zivi u Grckoj vec 25 godina, bolje da Vam ne pricam kakvo je kod njih stanje. Policijski cas 24 h dnevno...... |
Citat:
Propusnicu za obavljanje posla imam, sve ostalo imam u krugu od 20km od mjesta u kojem živim. Nemam potrebe bauljat okolo dok se stvari ne poslože |
Trenutno vrijeme na Forumu 20:44 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org