![]() |
A i milje....:lol: Imas temu Klub miljenika miljea, tamo postavi sliku...:D
|
Stalak je samodelski naopravljen inace drugi mi je u garazi za transport ne cuvam kod kuce pozdrav
|
joj koje ste kljave nabrojali :D:d
ima li ko sta da posudi?? :D:D kakvog aranzera ili solo ,bilo sta ...primam sve :D:d |
moje igracke ...
od yamahe:
dsr2000 (a dsr1000 u podrum posto sam mu slomio e,f i g u prvoj oktavi, taj DSR1000 kupio meni cale pre 20 godina a tu je bio i stari bozin...) TX81Z, MU50, FB01 EMU ESI32 sampler sa cd i zip (ne koristim ga jel nemam nase boje...) SB live za SF2, a TASCAM 144 za VSTi uz Cubase 2.0 naravno tu su razliciti VSTi a najinteresantniji je GAJDE VST B-) proteus x je bio free download a i demo-program od sampletanka 2 nadam se da ce kraj maja jedan GW8 da upadne pa ne treba mi nista vise ... a ne vredi mi nista 2 dinara jel nemam miksetu a nju sam prodao i sada gledam na instrumente i cistim ih od prasine ... 8-X pozdrav svima |
klavijature
Tyros2 , Roland Fantom G6 , Paolo Soprani Dugmetara i Korg X50 sintisajzer
|
Au,Gega,burazeru,naoružan si do jaja.Pozdrav!
|
Ja pa 800 i od neki dan triton extreme 61.
Pozdrav |
korg pa2xpro , korg triton extreme 76 , korg 01/w fd , korg trinity plus ; veliki ljubitelj korga :)
|
Red je da i ja kažem šta imam.
Aranžer: "Patim" se sa Roland EXR 7 već neke 4 godine. Nije neka mašina, ali do sada mi je valjala. Čim je prodam (ako je uopšte iko želi kupiti), kupujem G 70 ili Korg PA 800. Solo: Korg TR 61 A kad počnem čitati šta ljudi sve imaju, razbolim se |
bunis se nesto skrba a ? :D a da ti kazem da ja imam casio ctk 811 ex, koji je posudjen :D a od svojih instrumenata imam weltmeister consonu i royal standard capellu i akusticnu gitaru melodije menges
|
Trenutno vrijeme na Forumu 16:07 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org