![]() |
hehehehe
hehehe nas drug je raskrstio sa njom
jel tako ALENE |
Evo, napokon!!! Njen stari je sazno da hoda sa nekim momkom po gradu(samnom) i zabranio joj je sve! Sad smo se upozanli i sve jej ok! La Almire upali i u mene jednom,haman! Al opet moram pit, ode za BiH 2 sedmice a kad se vrati odo ja na sajam 2 sedmice!!!!! Ako nekrehnem do tad drugu sto La Almir kaze, nemam me!
|
E druze moj...
Pa Alene druze moj,sad mi nista nije jasno.Prvo kazes da si raskrstio a sad ko da je ponovo upalilo-koliko ja skonta ti se upozna sa "slatkim tatom" ako sam dobro shvatio.Nosi li tata aparat za usi i velike naocale :) Ma da to nije kakva ona "prava puterica" pa nesmije hodat s tobom gradom????
Druze ako opet podjes cugat propasce nam i biznis i firma.Ja ovamo poceo i marketing i reklame i dzinglove spremati za radio stanice.Nesto sam konto,ako ti nemas bolju ideju,da ide reklamna poruka za OS i ostalo na radio stanicama ovako: "KUPI OVAJ NOVI OS,DA BUDES HADZIJA A NE BOS". Hajde zdrav mi i veseo bio,pa javi Sejo |
Hahaha! legenda ostaje legenda!!! Moze jaro stavi! Sad cu ja zenu natjerat da nas reklamira a njena reklama sigurno pali (angela merkel) I Bush dobija OS! Boli nas piton!
|
A sto se tice babe! Zafrkan cojk ba! A ja se sve pravim namazan ono ko ja streber! Studiram za umjetno oplodzavanje krava a klaviajtura gledam jos prirodno da skontam! Povjerovo cojk! Dok on mene nesmijes sa cerkom ovo ono vamo nako i prica on mene a ja ga ocima davim!! Zivce mi izvadio!!! Hehe! Pozdrav,Alen!
|
Dobro druze,idemo u izvoz
Alene ahbabu moj,
Znaci kampanja moze da pocne.Reklamni slogan ostaje,samo nisam odlucio koja muzicka podloga uz to-mozda onaj lagani forspil Luisov za pjesmu:"Obrisi suze mala moja,ili od Zabranjenog pusenja(oni imaju slicnu pjesmu kao slogan) a za sevdah su mi rekli da nije popularan(a meni ce vazda biti popularan),rock ne ide uz to pa ti odluci.Drugaru idemo preko Merkel u izvoz i to u prekookeanske zemlje(Amerika).Dobija i Bijela kuca i Pentagon.Samo neznam jaro,gledam nesto u novinama,pa tu ti u komsiliku u Austriji ona DOBRA POLOVNJACA mislim da se zove Ursula(plavusa a visoka)bila glavna za Evropsku uniju.E kad bi i nju zbario gdje bi nam kraj bio.Do Hilari(Klinton) je tesko doci.... :) Sto se tice BABE,ma smeksace on druze,ali samo ako naucis dobro ono fudbalsko biciklo kao Ronaldo.E onda se mozes dobro prodati ali postoji mogucnost da ga budes zvao PUNAC(slatki tata) jer mi to nesto mirise za ozbiljno ili se varam. Hajde pa i ti gore pokreni tu kampanju,neznam sta se gore slusa,ali skontaces ti vec. Veseo mi bio, Sejo |
Druze, Brate, Partneru, Sejo! Sto se tice muzike za reklamu, ovdije svak slusa La Merhametsku "Gara gara, karas li se sada ko sto si se karala nekada" To sve i jedna generacija slusa! Cak i Hitleru su pustali tu pjesmu da se motivira, a vidi sta od motivacije postade! Svaki Svabo, nacist! Hito nehtio jest! A sto se tice Klintonke, ja sam nju zbario dok joj je muz haro, ona je bila humana pomoc za La Merhamet, dakle nije Merhamet nego La Merhamet to je skroz druga organizacija zna Almir Sanel Dino Emir i tako! A sad kako se pocela kanditovat za precednicu, sta ce onda Bill biti? Zar nije malo smijesno :lol: Da ti kazem ovako, Hilari varam sa Merkel i obrnuto onda u Igru ulazi Karla Delponte i nju sam nabacio na pitona i ima ih tako vise! A sve njih varam sa Mirsadom!! Jaro, La Merhamet vlada!!!!
Budi pozdravljen! I narode pozurite uzimaj te OS! |
Alene druze moj,
Evo druzeci se na ovom forumu,dobio sam jednog "rodjaka" i to Almira ili po nadimku Alix(za one koji neznaju),a to ti je onaj neuhvatljivi i famozni Bosanac sa mjestom boravka Ljubljana(Slovenija) i kome ni razne gatare i vidovite KARAKONDZULE nemogu uci u trag.(a ti ga najbolje znas).Ipak srdacan pozdrav za "rodju". Nakon ovog tvog zadnjeg posta i tebe druze primam u familiju,ako hoces blizu ili dalju-po izboru. Jeli moguce da "GARA...." gore jos uvijek "HARA".Slusaj familijo,bojim se da nam taj reklamni dzingl nebude sund i kic.Medjutim ti ipak postuj zelje slusalaca i radi prema trzistu.Ako oni na radiju kazu zelju: "EVO POZDRAVLJAM,SVOJU ZENU,DJECU,BABU,MAJKU KOJI UPRAVO SJEDE PORED MENE SA PJESMOM "GARA...." a ti reci da pustaju. Joj nemogu da vjerujem ono za Delponte.Pa ti si onda totalno SLATKOHRAN.E za taj poduhvat si morao ponijeti sa sobom: Pernati jastuk da joj pokrijes glavu,Deku(Vitex-Visoko)da pokrijes donji trap,najmanje 4 promila alkohola u krvi i dobre suncane naocale da to sve skupa sto slabije vidis. LA MERHAMET kao organizacija je garant dobra,ali ja sam ti prestario za to i ja ti se malo podmladih na ovom forumu. Poslo sam ti kilu kafe, one "ZLATNA DZEZVA" ,da Mirsadi napravis SIKTERUSU.Budi dobar pa daj jedan fildzan i slatkom tati. Ako budes cugo onda PAMET U GLAVU.Biznis na prvom mjestu. ALMIRE "RODJO" SALJI BOLAN NEBIO ODGOVOR NA ONAJ MOJ MAIL I TO SA PRILOGOM!!!! Hajde budite mi zdravi i veseli, Sejo |
Vozdra jarane! Hvala za primanje u familiju! Primljen si i ti kod mene! A pozvan si da pudes precedavajuci organizacije La Merhameta u Sarajevu! Sto se tice Delponte, jaro tu sam se ogulio pravo! Moro sam i uzo i mastiku i sljivu i svasta nesto u venu ubrizgavat da bi prevaziso to stanje! Nije lahko al sta se sve neradi da organizacija bude dobra! Fakat!
Na radiu pici "GARA" to je tako i neide drugacije! A i ti trebo bi kao prvo ime ove podfirme i filijale organizacije La Merhameta da uzmes malo ozbiljnije prodavanje "TRANSFORMERS OS´a"! Budi mi pozdravljen jarane i trazi ovog friskog tatu imam i ja par pitanja za njega! Pozdrav brat jarana rodjak partner, Alen! |
E fala ti Alene druze,partneru i novopecena rodbino na pozivu da budem predsjedavajuci isturene Poslovne jedinice La Merhameta u Sarajevu.Pocastvovan sam tim drugarskim cinom.Medjutim,posto ja svojim poslom puno putujem i najmanje sam u svom gradu ja bih se prihvatio da budem POCASNI PREDSJEDNIK ili jos bolje SAVJETNIK.Tako bih mogao da savjetujem,saulisem,krotim,vaspitavam i ako treba da poduzimam i rigorozne sankcije za clanove koji pretjeruju u svojim aktivnostima i nepostuju pravila organizacije.Posto ja neznam tacnu djelatnost La Merhameta,morao bih procitati vas USTAV,ZAKON i sve pravilnike o radu,nagradjivanju i kaznjavanju.E sad neznam jeli to diskretno i spada li u poslovnu tajnu i jeli STROGO POVJERLJIVO.Kada ovo sve doznam,onda krece reklamna kampanja,radio,novine,TV,Jumbo plakati,prospekti....TRANSFORMERS.
Znaci trziste trazi "Garu...."Probaj bar jedan dan u sedmici neka ide muzicka podloga za dzingl onom pjesmom Radojke Zivkovic: "NEMA VISE TINA MOGA"(vjerujem da znas o kome se i ocemu radi-a ovo cini mi se mirise na La Merhamet). Druze,partneru,familijo pozdrav i veseo mi bio. PONOVNI POZIV MOM RODJAKU ALMIRU,MLADOM I NOVOPECENOM TATI DA SE JAVI I ODGOVORI MI NA ONAJ MOJ MAIL DA ZAVRSIMO ZAPOCETO. U zdravlje,Sejo |
Trenutno vrijeme na Forumu 05:55 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org