![]() |
Ja sam vas isto pratio preko neta. Super ste bili. Ekipa do jaja. Milanche je kralj definitivno. Žao mi je jedino što nisam i sam mogao da prisustvujem derneku, ali ko zna. Možda se jednog dana ipak vidimo. Pozdrav svima i još jednom hvala na druženju makar preko monitora!:)
|
5 Privitaka
I jos! Evo kako Milance pravi show. :-j
& B-)SimkeB-) u akciji. |
Svaka cast za okupljanje i cjelokupnu organizaciju.Stvarno je bilo lijepo vidjeti jednu takvu vrstu druzenja, sticanja novih poznanstava, a drago mi sto je sve proslo u najboljem redu.Zvuk je bio odlican,samo se osjetio neki mali shum ali nista strasno.moram reci iznenadio me E80.jesi ga napucao milancheshow do čepa.A o harmonikasu da ne govorim:D Jos jednom svaka cast, i hvala za live steam, za koji je pretpostavaljam bio zaduzen Vaxter.
|
Hvala!!!
@grandia Nemam pojma sta ste pisali,ali vau vau je mala zafrkancija!!!!Moramo da se zezamo!!!! :) |
Simke kako si ti multifunkcionalan ;) jednom rukom drzis mobajl drugom sviras :) ali u jednom trenutku smo se prepali kad si svirao a iskrivio se kao upitnik, sto je netko rekao da ne bude yu-midi kriv za posljedice ukljestenja u "krizima" :) hahahahaah sala naravno.
a koja je ono gitarica? mislim na marku.... Vaxter hvala za live prijenos!!!!!!!!! |
Marnel isti Pavkovic:)Bravo marnele..Bas sam i ja pratio malo pri kraju i mogu da kazem super ste bili,jedino nesto slabo pive sam video,sa izuzetkom simketom..On je bio najbolji po tem pitanju:lol:
|
Kako sam se nasmijao.Simke dosao pred kameru onako se zarumenio i vec napola zazmurio, jedva gledao u kameru i pita se ono kao: sta ovi pricaju?!:)
|
@mirandess
ma redjali smo se nad fantomom ko je kako stigao,ali G6 je ispostovao sve!:D ..a to sto sam bio savijen,to je razlog sto smo ja i neconix svirali zajedno dok je milance pevao i uveseljavao nase drage drugare sa sajta.:) @zeljko nemas pojma sta si propustio,ziva ludnica,a to sto sam pio piwo...popio sam mnogo vinjaka,pa sam se sa piwom treznio:lol: --------------------------------------------------- i naravno nas prijatelj koji je tu uveseljavao sve nas i pravio show.....nisam na vreme ukljucio da snimam,ali evo deo atomosfere sa milancetom i "JEZIK SHOOOOOOOW"!!! |
@milance
ma znam druze, iskreno da ti kazem, verovatno i drugim kolegama bilo krivo kao i meni sto nismo bili medju vama da nazdravimo za drustvo ... znamo smo svi vec kako tvoj "roland-orkestar" zvuci al opet si nas pozitivno iznenadio ;) svi smo kukali al gega najvishe :lol: ima nas mnogo i ne moze se svakome prilagoditi ... eto mi gastarbajteri bi dosli sigurno da je skup bio juli/avgust ... a kolege koji su dole verovatno napustaju yugu i idu takodje familijarno na svoj zasluzeni odmor ili su prebukirani sa tezgama ... valjda cemo nekako da uspemo da se nadjemo sledeci put ;) pozdrav |
Heheheh piva dodje kao oporavak posle pijanke od vinjaka,da se ubije mahmurluk...bolje cak i od rasola:lol:
@milanchesow svaka cast na svirci pogotovu ovo sa jezikom....Samo kazem steta da covjek ima tako kratak jezik heheh..sta bih bilo da ima duzi...Zene bih isto bile sretnije mislim:lol: |
Trenutno vrijeme na Forumu 00:00 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org