YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   KORG PA3X - Oficijalna Diskusija (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=17681)

No.1 05.05.2011 19:51

Citat:

Originalno postovano od milanceshow (Post 182240)
Cuje se kako izlazi bas i bas bubanj na onom snimku.Cuje se opseg u kome oni izlaze.
Kamera hvata zvuk kako hvata,ali koliko sam se naslusao video zapisa sa svojih svirki gde se secam sounda koji sam imao,trebalo bi da znam koji opseg kamera hvata,a koji ne......

Nema to veze Vule sa orjentalnim instrumentima i sa orjentalnom muzikom,ali ima veze sa opsegom koji izlazi iz klavijature.Ja nisam cuo na onom video snimku to sto sam ocekivao od jedne top klavijature.Ali sam mozda cuo to sto sam i ocekivao od korga......

Apsolutno nisam pocenio korga,niti imam zelju da pocenim bilo koju klavijaturu.Ja sam klavijaturista celog zivota i volim da mi klavijatura zvuci masno i mocno.

Korg nudi zanimljiva tehnicka resenja,ali meni to nije toliko bitno koliko sam sound koji dobijam iz klavijature.
Neko voli sound kao da je u sred nekog satora ili barake.
Harmonikasi vole da se cuju samo harmonike,a ritam sekcija samo suska iza njih......

Bitno je imati svoj sound po kome cete biti prepoznatljivi.
-----------------------------------------------------
sto li sam se ja bezpotebno raspisao? hehe

Kupite Pa3 i uzivajte........
Treba imati razlicito misljenje!Zato smo ovde na forumu........
Postovano sa mobilnog uređaja

Milance je dobro konstatovao neke stvari, koji fakat na prvi pogled su takvi.
Korg ima katastrofalno losi fabricki stylovi i na ovim demo-a se to vidi i dobija se los utisak da je sve katastrofa i tanko.
Medjituim poznata je i druga stvar da svi Korgovci imaju setovi puni sa kvalitetni semplovi pocevsi od bubanj...na dalje...i onda tu je prica vec druga.
Gde za razliku od Rolanda jos nema takva mogucnost (RAM semplovi)
I bez to ima puno mogucnosti da se dobije prilicno dobar zvuk od ROM elemenata..ali ...da ne duzim...

Ne bih da sporedjujem to je duga prica i stvar ukus...
Ali kad bi neko birao izmedju E-80 i 2x,3x.. Korg bi pobedio ...jer kompletno je jaci..
Eto i Milance kad bi morao da svira bez Fantom-a....pitam se sta bi odabrao ???!!!

shomysteinway 24.05.2011 11:36

Stigla je i kod nas... 3200e je cena manja verzija...

Marco7 24.05.2011 13:11

3400e 76 dirki i vec ga imaju u Sky-u ;-)
Postovano sa mobilnog uređaja

aleksandar031 24.05.2011 13:35

bez zvucnika pretpostavljam?
evo cene iz skymusic-a

PA-3X 61 - 339.200
PA-3X 76 - 360.400

sashaa 24.05.2011 19:41

sigurno je bez zvucnika!!! a jel neko imao prilike da ga proba,ja sam bas resio da ga kupim ukoliko me ne razocara uzivo kad ga budem probao...necu imati prilike uskoro da idem za BG zato please dajte utiske...

energy 25.05.2011 00:37

aleksandar je u pravu za cene ali mislim da su malo naduvane zbog potraznje.Kad sam zvao sky pre oko 2 meseca rekli su da ce biti oko 3200 manja verzija a ono ispade skoro 400e vise.sutra idem u sky da je vidim ali mislim da za te pare mora mnogo vise da ponudi od pa2x.

Marco7 25.05.2011 14:26

Mala verzija ja 3200 a velika 3400 i to je prava cena u Sky,sutra idem sa kumom da uzmemo za njega Pa3x i prenecu vam vec uvece svoje utiske posto cu da je propustim kroz sake jedno 3-4 sata ;)

No.1 25.05.2011 15:46

Kod nas uste nema, a ova cena koja se spominje je astronomska..
Bilo da bilo 2,800..vise ni evro ne dajem...
Nek prodje ovaj prvi udarac pasce

energy 26.05.2011 01:14

A zasto onda na sajtu sky-a pise da je 3480e?manja verzija tj 61?

sashaa 26.05.2011 06:38

mislim da nisi lepo video 61 je 320.000 din a 76 je 340.000 din. provereno

Trenutno vrijeme na Forumu 10:36

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org