![]() |
Gaganova radinica ponovo radi"!!
Kao i do sada, odlicno,svidja mi se bas i prelazi na sedmici,jos kad bi to okacio na davnlod....;) Ti toliko izvlacis iz te psr-ke da se bojim da ce pregoreti! |
He he , Hvala vuni ,,, bice toga jos
|
jedna dvojkica na tyros 2 , i komso zapevo , hahaha :lol::lol::lol:
<embed src="http://www.*******.com/embed/537234463/980ace5e" width="320" height="200" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"></embed> Dodato: Pozdravljam sve kolege , evo postavljam jedan video demo snimak , u pitanju je jedna pesma ritam je grk , sve je odsvirano od jednom samo sto mi kolega pevo nazovi tercu ;) |
E pa gagi,
sad si me druže bacio u sevdah. Pa i spot si napravio,svaka čast. Od srca ti želim tyros. Kad se dohvatiš semplova ima da seva. Pozdrav iz Vukovara |
Dobar si sa ovim spotom,a i audio snimak je dosta kvalitetniji bez delay-a sa prethodnih snimaka..Pozdrav i svako dobro!
|
Hvala Makso , volim kad cujem misljenje odlicnih muzicara , hvala vam ,,, ma da bude posla bice i tyros 2 , al ,,,, nazalost posla sve manje i manje
|
Lepo Gagi,lepo ti zvuci taj Tiros2 ;)
nego jel se ti to spremas za pevacku karijeru? |
Pa kako je vreme krenulo , neso morazu i da propevam , nece gazda da placa i pevaca ili pevacicu .. Strasno , sve slabije i slabije placaju a i svirke sve redje i redje . uf !!!
|
Pozdrav kolege, hteo bih da pitam kako se zove kolo i ko izvodi to kolo u originalu, a koje je kolega gagan postavio u svojim demo snimcima pod imenom '' primer bas kontra '' na 10 strani
|
Bravo druze lijep spot i fina pjesma...sve super odradjeno svaka cast i samo nastavi tako dalje da nas iznenadjujes....pozz
|
Trenutno vrijeme na Forumu 04:59 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org