YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=76)
-   -   Dell - Demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=13243)

Dell 24.01.2011 19:57

To da sam lud stoji :D hvala na komentarima, bice jos materijala veceras ;)

Dell 26.01.2011 19:38

Evo me s novim snimcima, nesto ima zezanja, nesto i ozbiljno :)

Kekino kolo od Tomice Miljica :) trebalo bi se to jos vjezbat

Kekino kolo - Marnel (Mado)
You need to upgrade your Flash Player

Vragolanka kolo na harmonici, bio vec jedan snimak na klavijaturi :)

Kod kolege Mirandessa, na njegovom pa 2x pro, malo sviranja (dirke duboke ne zamjerite), malo i pjevanja (to pogotovo ne zamjerite)

99 zena PA 2x PRO - Marnel (Mado)
You need to upgrade your Flash Player

Isto kod kolege Mirandessa, samo druga pjesma

Na pauzi izmedju predavanja, ja i kolega malo zasvirali i zapjevali, ja na svojoj hohnerici svirao, kolega na mom pa 50

Ista ekipa, samo ja promijenio instrument, malo ispadao na gitari :)

To bi bilo to :) bice valjda jos snimaka

Boban010 27.01.2011 00:14

Bravo Dell,pozdrav za tebe i kolegu,svaka cast na druzenju i svirci!Lepo i svirate i pevate,samo za vase dobro raspolozenje Band "MM"!:lol:

gagan 27.01.2011 00:34

Sve pohvale lepo svirate i pevate a posebno da ti kazem da si dosta dobro skinuo kekino kolo trileri su ti odlicni i tacno odsvirani ritmicki , e tako treba da zvuci solo na harmonici
samo tako nastavi i bices dobar harmonikas . pozdrav
Dodato:
Deli extra sve ok , i jako jako dobro sredjen pa 50 , kao i sto sam rekao u nekim mojim postovima kad je sint u pitanju .... treba ga samo srediti i uspeh je zagarantovan .Svaka
ti dala majstore !!!!!!!!!!!

Dell 27.01.2011 01:15

hvala vam Bobane i Gagane, komentari iskusnih i uspjesnih kolega samo mi vise imponiraju, hvala vam jos jednom ;)

harepa50 27.01.2011 01:36

Druze sta reci, super ko i uvijek, kola odlicna, tehnika za 10. :D Samo mi se cini, da ti basovi na harmonici, nekad budu "out of tune" ako znas na sta mislim...kolko sam ja cuo..malo zafalsaju za 2-3Hz nize.
Sve u svemu super je. A kad si rekao "evo jedna za sve pijandure svijeta" ja sam umro od smijeha :lol: kralj :D

kabi 27.01.2011 01:37

bravo kolega,,
jel si cuo moje demo snimke sto sam postavio malopre sa caleta 2 pesme od tomu i sabana?? bash bi voleo da cujem tvoje misljene..
pozz

Dell 27.01.2011 09:21

Hvala Hare, a za to s basovima i nisam primijetio, mozda je do snimka, a bas sam retardirano rekao za sve pijandure svijeta :lol:

Kabi, mislim da sam komentirao te snimke, znam da su mi se svidjeli :)

Pozdrav, Dell

Simke 27.01.2011 10:12

Dell sinko,bices veoma ozbiljan muzicar!! Postajes polako al sigurno van-konkuretan!!:)

Dell 27.01.2011 10:32

hvala cika Simkeres, cijenim vase misljenje prvo kao starijeg, pa onda iskusnog muzicara ;)

Trenutno vrijeme na Forumu 21:38

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org