![]() |
To da sam lud stoji :D hvala na komentarima, bice jos materijala veceras ;)
|
Bravo Dell,pozdrav za tebe i kolegu,svaka cast na druzenju i svirci!Lepo i svirate i pevate,samo za vase dobro raspolozenje Band "MM"!:lol:
|
Sve pohvale lepo svirate i pevate a posebno da ti kazem da si dosta dobro skinuo kekino kolo trileri su ti odlicni i tacno odsvirani ritmicki , e tako treba da zvuci solo na harmonici
samo tako nastavi i bices dobar harmonikas . pozdrav Dodato: Deli extra sve ok , i jako jako dobro sredjen pa 50 , kao i sto sam rekao u nekim mojim postovima kad je sint u pitanju .... treba ga samo srediti i uspeh je zagarantovan .Svaka ti dala majstore !!!!!!!!!!! |
hvala vam Bobane i Gagane, komentari iskusnih i uspjesnih kolega samo mi vise imponiraju, hvala vam jos jednom ;)
|
Druze sta reci, super ko i uvijek, kola odlicna, tehnika za 10. :D Samo mi se cini, da ti basovi na harmonici, nekad budu "out of tune" ako znas na sta mislim...kolko sam ja cuo..malo zafalsaju za 2-3Hz nize.
Sve u svemu super je. A kad si rekao "evo jedna za sve pijandure svijeta" ja sam umro od smijeha :lol: kralj :D |
bravo kolega,,
jel si cuo moje demo snimke sto sam postavio malopre sa caleta 2 pesme od tomu i sabana?? bash bi voleo da cujem tvoje misljene.. pozz |
Hvala Hare, a za to s basovima i nisam primijetio, mozda je do snimka, a bas sam retardirano rekao za sve pijandure svijeta :lol:
Kabi, mislim da sam komentirao te snimke, znam da su mi se svidjeli :) Pozdrav, Dell |
Dell sinko,bices veoma ozbiljan muzicar!! Postajes polako al sigurno van-konkuretan!!:)
|
hvala cika Simkeres, cijenim vase misljenje prvo kao starijeg, pa onda iskusnog muzicara ;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 21:38 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org