![]() |
Evo malo trubace hehehe,, Cocek sam nazvao " Leskovacki i Niski merak"
Solo i terca je mariachi truba,, improvizacija je GUCA Truba,, svirano je na korg m3 dok je ritam na korg pa2 x pro... <embed src="http://www.*******.com/embed/1341198337/a93d9952" width="420" height="250" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="alway |
Oho svaka cast Kabi, ovo si odrao do jaja svidja mi se.
Pozdrav, Dell :D |
E ovo je dobar snimak.ovo ne zvuci ko zileti.
odlicno momce,samo cepaj pozdrav |
Superiska:)
|
korg18
Svaka cast druze,podrzavam te u tvom radu,svaki tvoj rad je sve bolji i bolji dugo slusam tvoje snimke,i mogu ti rijet da tvoj rad je perfekt samo nastavi i dalje,pozdrav i sve najbolje.
|
hvala ti korg018 i svima ostalima na lepim recima,, bice jos uskoro.....
|
Bravo kabi, sad sam poslusao, super je, dobro rade klavijature a i svirka je na mestu.
|
Hvala Ace,, evo josh jedan moj snimak nazvao sam ga Kabitov cocek "sladak prst"
Ritam (solo bubanj je na pa2 x pro) na korg m3 je svirano hit brass, Djumbus,picciato,slow strings, kontra gitara,brass fall,bas-JV, solo boja se zove Semer (sax), terca je ista boja semer, i druga terca je takodje sax semer,cetvrta terca je harmonika,improvizacija je takodje sax semer,druga improvizacija je svirano na yamahu-dx100 organa.. tu je na snimku isto sestra moja Snezana (sneki) koja govori ispred improvizacije jasaa kabi basal (basal na romskog znaci sviraj) hehehe.... Sve je posebno usnimano,, uzivajte kolege....... <embed src="http://www.*******.com/embed/1351049874/1fd792e2" width="420" height="250" allowfullscreen="true" |
Pa meni se svidja i ovo druze ovako sad na slusalice posebno kad ubacujes ove harmonike cas lijevo cas desno u miksu:)Imas ti smisla za miksanje svaka cast i snimci kavlitet su ti sve bolji i bolji...Vidis da moze sve kad se hoce i malo potrudi....Lijepo je i to ispalo kad ti sestra prica bravo...prava muzicki talentovana familija to se cuje...Samo nastavite tako;)Pozdav za kabija i cijelu familiju od Zeljka iz minkena
|
Nemoze da se slusa .... ******* je nalozio da moras biti ulogovan da bi mogao skidati i slusati tako da neregistrovani korisnici kao ja (a sigurno i neke druge) nemozemo da cujemo ovo bez da se uclanimo na ******* :(
|
Trenutno vrijeme na Forumu 14:24 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org