![]() |
Ne znam, brate...
Vule, treba li? Da sakupljamo donacije? :)) |
Navratio mi je brat Djura sa dve kile sljive,zuta ko dukat...kaze u tazbini pecena,nadam se da ga tast voli :lol:
Hvala sto brinete,ako zafali zovem vas :lol: |
@Vule
Al je nabubrila desna strana jakne!! Ajde priznaj...na ovoj slici u kom dzepu ti pljoska sa Djurinom radzom?!! =)) |
znaci pala casica razgovora :D
|
Vaxter, jes' se ti to malo opustio sa kilazom ili mi se cini? A Milance nikud bez naocara :D :)
|
Ma foliraju se!! U stvari su gledali onu tursku seriju sto je sad aktuelna..
Momci mogli ste pre slikanja bar Tv da ugasite!=)) hahaha a pazi skije pred plazme tv-a!:lol: |
Koliko ja vidim ovde nema foliranja...
Svaka cast kolege,vidi se ko zna da uzima novce. |
@Simke
Nisam znao da pratis tu seriju! :) @Vule Jel su uspele one slike kad smo imali svi po jednu novcanicu od 200 eura na celu? |
@vule
ajde bre sve zdravo za gotovo shvatas..ali i dalje mi nije jasno sta ce ti skije pored tv-a;) Drago mi je da postoje i dalje ljudi koji vole da daju "najvece",mada ne patim za njima,a iskreno vise volim one "zelene". @milancheshow pa brate da imas 2 zene u kuci,i ti bi znao :) |
@skoricnik
Da je malo... :)) U svakom slučaju, lepo smo se proveli i prisutni i mi, a i doneli neke poprilično bitne odluke za budućnost obog sajta. Ovakve konferencije moramo u budućnosti češće organizovati, obzirom na nivo produktivnosti koji sa sobom nose. Predlažem članovima da nam finansiraju ovakvo okupljanje bar jednom godišnje Smatram da bi vam svima koristilo! :)) Kako sam samo iskusno odžepario Milančeta... |
Trenutno vrijeme na Forumu 10:49 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org