![]() |
Ljudi da li je moguce da sam tolíki idiot ,bio mi ukljucen auto power off
Provericu ponovo ali izgleda je to |
Pa kad je ukljucen auto power off klavijatura se sama gasi posle valjda 2h ne koriscenja... Ako ti se gasila pod tim okolnostima onda je to, ako se gasila u toku sviranja , onda sigurno nije to.
|
ne moguce da auto power off se gasi u toku svirke,to je opcija za stand by,ako se ne koristi klavijatura posle 2h se gasi.
|
Kada ti se desi da se pogasi iskljuci kabel iz napajanja i ostavi je jedno minut dva zatim ukljuci kabel ponovo i probaj dali moze da se upali. Ako imas nekog od elektronicara u blizini,a klav .nije pod garancijom neka ti pregleda napajanje odnosno mrezni deo klavijature.
|
Testirao sam je 12 sati sam je ostavio da radi sa iskljucenim zvucnicima pojacana oko 75% gain na 0 i pustio rumbu da tuce do sutra :D
KAd sam ustao radilo je sve normalno znaci da nije pregrevanje u pitanju,nesto drugo me zeza |
Pa600 Operating System
Version 1.20 http://www.korgpa.com/images/stories...ystem_v120.zip Novi os :D |
Koja je razlika, sta dobijamo ?
|
ima nekih novina ne znam ni ja dok ne procitam i probam :D
|
Kaze da je ima novi Fingered mod, podrsku za tablet i brze podizanje sistema...
Fingered prepoznavanje akorda omigucava prepoznavanje akorda iskljucivo sa tri odsvirana tona... Tako pise :-) Pozdrav a postavicu komentar kada ga podignem uskoro ... |
Ima sada: Fingered 3, Velosety Curve Fixed i Sinkronistcija sa Soudbookom sa Klav. na PC ili Tablet
|
Trenutno vrijeme na Forumu 15:52 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org