![]() |
Ako neko ima za sajzer note, ja igram na pa50 pozdraf iz dusseldorf :lol: :lol: :lol:
|
Jel to neko novo kolo mercedes , , ko je to izdao da ga cujem u originalu ......
|
hahahahahah @nikadvisekorg, ovaj sto svira "mercedes" moze da stavi autorska prava na ovo =))
Dodato: Vi meni pricate i cudite se kako sam ja razdvojio levu od desne za tako malo vremena, a dajte mi sad objasnjenje za ovog malog? Decko svira klavir bolje od velike vecine na forumu da se ne lazemo <iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/e3oNVmSaMsE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Aj nek on odsvira neku srbijansku dvojkicu ako ume... :lol:
|
@formula95
ovaj mali jos malo pa ce da svira kao ti,ipak si ti moj favorit. Jedva cekam da vidim snimak Cesarice i one Bajagine pesme. Kazes da ovo dete svira klavir bolje od pola forumasa,slazem se sa tobom,ali ne svira bolje od tebe.Tvoje sviranje je naucno fantasticno. |
@nesaband ne mogu sad da provalim da li ste sarkasticni ili ne, ali hvala u svakom slucaju. Nisam znao da treba da snimim i cesaricu i bajagu, ako treba, nista mi nije tesko. Ali ono od bajage sto sam odsvirao meni i nije bas nesto.
|
Nisam sarkastican vec sam jos uvek skeptik.Nadam se da gresim.
|
Ma gresite, odmah da kazem :D Snimicu pa cu vam poslati za koji dan na pm, necu objavljivati tamo posto cu i onaj video koji sam postavio obrisati, jedino sad stvarno nemam cime snimiti posto mi je i ona nokia n82 otisla na popravku
|
Ne moras da
snimas,eto ja te pozivam da dodjes kod mene jedan dan da te ugostim pa ces mi to onda odsvirati kod mene kuci. ne bih ti savetovao da onaj snimak brises sa tvoje demo strane jer postoji mogucnost da ostanes bez svoje demo stranice. |
E stvarno bih voleo :D Odakle ste? A taj snimak sam postavio na youtube pa ne bih voleo da se zadrzava tu, ni sam ne znam zasto, ali ne bih voleo. U svakom slucaju cu pitati nekog moderatora za dozvolu da obrisem.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 16:02 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org