![]() |
:lol:Ma caknut je to narod nadam se da nece pocet i u bosnu dolaziti..Jbt sta mislis cerka ti se zaljubi u kineza i dovede ga da se upoznate i kaze tata hocu da se udam a u njega fotoaparat oko vrata i samo sto je usao u kucu pocne snimat okolo i sto treba i sto netraba=))=))da ga covjek odmah strijelja na licu mjesta:lol:A jos gore kad ti dodje prijatelj i prija i moras znati zapjevat takve pjesme s njima heheh
|
Nisu ovo kinezi iako su kosooki, ima mnogo takvih naroda na teritoriji Rusije i bivšeg sssr..... altajski i ostali narodi itd....
|
Meni svi isti kao da ih je jedna firma pravila=))=))=))
|
Mozda se uvrijede kad im kazes kinezi, ta i mi Europljani smo svi isti :D
|
Pa jest i mi smo njima smijesni sigurno:lol:Kad nas vide kako susimo kobasice u susrama i pecemo rakiju u kazanu hehehe
|
Ova terca meni zvuči ko da je zaljepila elektroda kad zavarujem... =))
Ovog na Casiu su garant nosili kod doktora nakon snimke jer je iščašio laktove i ramena... :lol: |
Ili kad ja prnem,ali ono nekad kad se desi pa razvucem u trajanju od vise sekundi a moja zena samo mjerka ocima i nista ne govori (Navikla se vec) =))=))=))
|
|
Druga pesma je vrh =))
|
<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/AbjVwjSC7I4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
:lol: :-O :-O |
Trenutno vrijeme na Forumu 23:08 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org