![]() |
Tvrda u glavu ko bosanac
Navučem je ja na koleno Ej sudijo nemoj me u lanac Ne tučem je redovno svaki put umrem od smijeha kad cujem ovo :D |
S namerom dodjoh u veliki grand
jabadaba a ti vilma ...i da gori ceo grand necu da je budim zlostavljas me samog ko te guzi ovih dana ne znam ja da muski podrignem za mustuluk bih pokakio Anonimna koZu ima zena mudata ja hocu sad jos dok sam smrad ljubi me i nista ne piPaj odlazis odlazis pusis mi sve djoko moja djoko dva dobra pluga nisam te se naj*bao pusti pusti vodu ulica radja lesnike sve se osim pljuge deli ja potpuno mrtav umirem 17 ti je godina jos se nisi guzila luda za drogom i jos mnogo toga....samo sam zaboravio xD |
Ne znam dal je vec bilo izvinjavam se ako jeste
Savo Radusinovic: jedno pismo jedna suza jedan spreda drugi zguza cuo pre neki dan kod druga,bruka jedna nagrdi ovakvu pesmu al jbg,jeste smesno hehe |
add
sto imala krsmet stamena stamena pa mi dignala noze na ramena
|
Dzej:
sta me je to pregazilo u dvoristu tvom da li je to Rakovica ili Ferguson Goca Bozinovska: nosim cigle i blokove dal se ovo zivot zove malo malter to je sve zar trazim previse |
Vencajte me sa njenom lepotom,
vecajte me sa njenim zivotom Spreman Bogu da se predam JAJE volim,JAJE nikom nedam $-) |
Bezbroj fora na onu Bulatovu,Eno dole u ....(pa obicno ime kafane gde se svira),npr Eno dole na Lukasu moji drugovi,koku smrcu i kockaju mene cekaju...ili crte siju viski piju mene cekaju ili crte vuku i sve tuku...i opet ili :lol: viski piju i sve biju nisu normalni...to su samo neke koje idu na tu pesmu..:p
Dodato: Zbr da napisem...Luckasta si ti,takvi smo i mi...xD Iz te case svi su pili i zeleli sto ja sada,istu pesmu jednu Vesnu...zeleli su svi da kres*u...:p Pa da slavim zivot ko vrbicu i da kres*em kafansku pevacicu..:"> |
....
E sad se setih ima i ona:
Ti ne licis ni na zenu =))(ti ne licis ne na jednu Lj. Alicic).;) |
tu noc kad si se udavila - p kazaliste
halid b. ko bi reko cuda da se dese, da halida skoda zanese... ...poznat ces me i po mraku, po borama i stomaku... hehe :p |
pa ima druze mnogo texstova ,,.sa tavom sodrzinom,,
bunda od nerca,.insomnia,.i t n |
Trenutno vrijeme na Forumu 22:28 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org