![]() |
Hahaahaha!!! =)) Ja se ponadao stvarno nesto efikasno... :)
|
I ja sam isto mislio da je neki efikasan proizvod, ali kad sam vidio oplak'o sam od smijeha! :rotflol:
I ja sam razmisljao da uradim ovako kao emir sa stalkom, posto imam samo pa50, ali sam mislio da se moze uzeti samo drugi stalak za dvije klavijature, nisam znao da postoji i nastavak. |
2 Privitaka
Evo ovako vam izgledaju ti nastavci za jos klavijatura na X stalak. Ja imam 4 nastavka (za jos 2 klavijature pored ove sto stoji na samom stalku). Izvinjavam se ako nisam smeo u ovoj temi da postavim ove slike i izvinjavam se jer mi je malo losija kamera na mobilnom telefonu, ali vidi se lepo nadam se.
|
Citat:
|
,.,
@armin
Armine gde ima love za ovakve klavijature,nadze se josh malo i za dobar stalak :lol:...pa makar i da sacekash koji mesec dok ne skupish novce.. Jednom kupish dobru opremu i miran si....a i bolje izgleda nego da krpish sa nekim drugim modelom. Na stalku i kablovima se ne sme stedjeti. Pozdrav |
eh na klavijature ja zaradjivam pare pa makar na gajbama bile a sa stalkom to ne ide ehhehe :D jedino da sviram u striptiz klubovima onda bi moje sipke bile efikasne...
|
pa i meni bih najbolje gajbe odgovarale..gore klavijatura a ispod sta za popit:lol:inace nema te pare da nekom sviram bez najmanje jedne gajbe piva,i to hladnog ko zmijce ko sto rece onaj glumac sa grandijine slike u jednom filmu:)
|
ma kuj ti je bre taj grandija? ja sam sekula tj. rados bajic :-"
|
=)) =)) =))
|
Aha sad kapiram..to si ti Sekula samo se pretvaras da si neki grandija:lol:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 16:47 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org