![]() |
ja sam prvi put sa 15 . mjesto , iso sam kod rođaka i onda smo predvecer isli setat sa nekim zenskim po plazi i desilo se , bilo je zestoko ,njoj prvi put meni prvi put , i tako da sa prvi put to radio u Duvnu na moru .
|
...ja samo 15 ona ofucana, fala joj al bila je tucana... :)
Svi ste sa 15 pa onda ću i ja sa 15 :lol: šalim se Bilo na nekom izletu sa srednjom školom, da nije bilo alkohola nebi bilo ni prc-prc, bilo mi je jbg prvi put pa sam se morao naroljati da razbijem led, u ono doba ja sam to već radio ko stariji :D |
slatko sam se ismejao od vasih postova.....
moram da dodam nesto sto treba svi mladji da dobro upamte.... to mi je jos moj deda rekao... NAJGORE JE KAD PROKUNE NE*EBANA DEVOJKA :D znaci ne ispustajte nijednu priliku koja vam iskrsne... |
ok sve mi je jasno, samo mi nije jasno otkada je Duvno (ako mislis na Tomislavgrad) na moru????
|
Mozes misliti kako mu je bilo cim je i dan danas ubjedjen da je Duvno na moru. :D
|
Mozda je covek mislio na plazu pored reke.....;)...i vi ste neki.....odmah ga minirate.
|
pa to sam stavio bzvz . da se imamo cemu smijat . hehe . pozz
|
Aaaaa Duvno na moru,znam,znam super mjesto,bio sam!Samo plaza malo daleko!!!!
:lol: |
ma nije daleko, ima jezero u blizini .
|
Blizu Tomislavgrada(nekad se zvalo Duvno) se nalazi Bushko jezero.
A to da je bilo "zestoko",to vjerujem,jer vam je to bilo "sefte"(prvi put), ali drug priznaj da je bilo "kratkometrazno i zeciji".;) |
Trenutno vrijeme na Forumu 02:06 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org