![]() |
Koliko sam ja prelistao ove specifikacije , nigde nije napomenuto (kao sto jeste za pa600) da cita samplove samo sa gotovih setova, tako da verujem da moze posebno da ucita semplove ...
Samo neka neko ko sigurno zna potvrdi ali 95% sam siguran da moze posebno ... |
Jel moze sa pa900 da se signal sa vokalnog procesora salje na poseban kanal na mikseti?
Znam da ima samo L R izlaze pa mi izgleda nelogicno da glas se ne moze dodatno nastimati na mikseti, ili postoji opcija da se na R (mono) salje zvuk aranzera a L signal sa vokalnog procesora. |
Vlasnik sam korga pa900, i samo mogu reci da je iznad nje jedino pa3x, ostale dole. Mislim po rednom broju profesionalnosti u korg aranzerima. Svirao sam na svakoj, a najvise pa600. Nema sanse da se moze porediti te dvije klavijature. Samim pogledom kad uporedis u njih, naravno pa900 odmice. A sto se tice zvuka na razglasu isto je jaci,bolji i stabilniji od pa600.Naravno da nenapominjem da je i brzi, kao u pa600 kad zastopa, uzmem primjer s opcijom search, i daleko drugih opcija koje nudi 900. A uostalom klavijatura je nova, i malo vise ustediti para da je kupis, kao sto sam napravio.
Samo mogu reci zadovoljan sam i do sada radi odlicno, u odnosu na ostale kljave sto sam imao. |
Nude mi se tri meseca starija za 1650 e dal da uzmem ? a sad sviram pa 1 x pro
|
Citat:
|
Citat:
|
Novi OS Pa900_Operating_System_v120 i Pa900_Factory_Reset_v120
Cini mi se da nije niko obavjestio, izasao je novi OS v 1.20 i naravmo Factory reset, prije par dana.
http://www.korgpa.com/support/produc...-software.html Novina: Global See page Fingered (3 Notes) Chord Recognition mode added. Fingered mode renamed to Fingered (1 Note) 2 Fixed velocity curve added 3 Tablet MIDI Preset added 3 SongBook Using the SongBook with external software 3 Musical Resources Revised Global file 3, Izmedju ostalog je vrlo lijepo, sto u Rec.soundu, kad radite sa semplovima i MS, display nije vise taman i zamracen , vec je sada osvijetlje, i vrlo pregledan, lakse vidljiv. Tablet Midi komuinikaciju treba tek osposobiti tj ispitati kako funkcionise. |
Jel ima neko dobro nastelovan vocalist za pa900. KOj vocalist koristite vi na vase pa900 masine?
|
I meni bi trebali preseti za vocalist.... [emoji51]
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Trenutno vrijeme na Forumu 14:12 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org