![]() |
La Alene!
Ti jarane patiš od lopovluka... Ja kako te znam svaku drugu sedmicu ti patiš,voliš,piješ...Pa La brate mili dosta je toga...Batali te ženske pobogu i radije tamo klapći za instrumentima....nmas dvojica ko da smo 2 brata---baksuzi da ih nema.Samo zamisli koliko sličnih doživljaja imamo i koliko bi ih imali da ja nisam dobio sina...Auu mali milion...Al za tu patnju,napiši i skomponuj joj neku pjesmu,odsviraj i pošalji...Možda ima nade za tebe...Pozdrav! |
Rokno sam se drugovi sinoc ko pita! Nemoze mala izac izmisli neke fore! Nazvala me druga da izadzemo ja prvo odbijem pa onda prihvatim! Otisli smo na pice pa kod nje dalje netrebam pricat! Hehehe, La Brate La Almire ja sam gotov puko pa haj :lol: :lol: :lol: Znas me!
Sejo druze, haman ona tvoja gatarka je atrapa nema pojma nista nepali :lol: :lol: A sto se tice spavanja zaspo sam go Pasa sinoc! Prebroja krdo ovaca i zaspa a imam i novu ideju za OS jos je tajna!!!! Hjate narode butite pozdravljeni dok se ja trijeznim!!! ALEN! |
HAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHA
ALENE CAR SI |
Heheh dze si care!!! Sta cu mora se! Ha ja!!
|
Nedaj se druze
Alene druze moj,
Mahmurluk ti je najgora bolest:Kad covjek skonta,da zbog par sati uzivanja mora da krepaje citav dan-odusto bi.Ali poslije onog "nikad vise ovako" opet se jos brze osladi ,pa ponovo.Joj sada valja kiselu corbu jesti,neznam imali rasola,...neko se i pivarom popravlja.Ako je istina ovo sto je Almir napisao(a on uvijek tacno pise) ,jarane tu ti magija ne pomaze.Dakle Almir je dao tebi dijagnozu: "LOPOVITIS I PATNJITIS CHR. :lol: "Zeznuto je ovo sto pise CHR.(hronicno) a da pise AC.(akutno)bilo bi bolje jer to prolazi brzo a sa ovim CHR.moras da se sam boris.Vidis da je brojanje ovaca spas za nesanicu.Jarane sa tom malom,koliko ja vidim, moras biti bolji tehnicar od Ronaldinja.Iskoristi svoj talenat pa vezi polako. Hoce li ta ideja o novom OS-u ici mozda preko nase firme:"LA SEJO&ALEN GmbH ili to radis solo???? E Almire "rodjace" moj kadli ces ti meni odgovoriti na onaj moj mail,da zavrsimo sto smo zapoceli.Pa prije bi dosao do BUSHA predsjednika,nego do tebe.Odgovori tako ti Juznog vetra i Korga i Perice... :lol: Hajde budite mi zdravi veseli, Sejo |
HAHAHAHAHA
HAHAHA JESTE FANTOMI SVAKA CAST
|
Hocel narode imal vas zivih!! Hajmo ljudi sa OS koji se izvrsio u fabrici La Sejo-La Alen La GmbH dbijate sredstvo oplodzavanje krave!! Navalite!
|
Drug mi ozivio
Ooooo Alene druze moj napokon si ozivio.E jesi me zabrino bolan nebio.Ja ovamo pripremio opet onaj TAM-ic ali ovaj put sa buradima rasola,vrecama kisele tarhane,paketima pive od 2litra....kao humanitarnu pomoc za teski mahmurluk.Pretpostavljam kako ti je bilo,ali brate to si ti pomijeso svasta nesto i na kraju prepio i onda "BOL BOLUJE....".Jeli i veceras u internet klubu. :)
Ovo sa ovim OS ipak ide preko nase firme i to je dobro.Ovaj dodatak uz OS moze doprinijeti povecanju stocnog fonda, i razvoju ugostiteljstva-teletina ispod saca... :) Hajde zdrav i veseo mi bio Sejo |
Gotovo je Sejo sa njom! Sto je bilo bilo je! Sad se koncentrisem samo na firmu care nemam zezancije! Sinoc sam sam je izbacio iz glave raznoraznim tekucinama!!!
|
e moj La Alene...Znam ja tebe druže moj...Al et nisam htjeo ništa da pišem...Samo čekam kad će te klapiti kakav drugi đavo pa da ponovo kažeš da si se u novu trebu zaljubio...Eh moj La Alene znam ja tebe dinamite kad si bio petarda :lol: :wink: ...Pozdrav!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 17:08 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org