![]() |
nije lose,vjerujem da mozes bolje :)
|
Drn drn ,,,, he he udaranje po mozgu ,,,, salim se , ovo je ekstra za fajrunt ,,, i ja im to otaljigam al u tehno ritmu
Dodato: E jarane ovaj miks ti je , do jaja .... extra dao si mi ideju , ce ga i ja otaljigam na svirkama , ,,,,, |
hahahahha hvala ekipa punooo :)
Pa i ja cak neke stvari odsviram u tehno ritmu, ali nesto mi se taj, tehno ritam vise i ne svidja vise volim, kako bih to nazvao, akustiku, pa taman da sviram O svemu mi pricaj ti na akusticnoj rumbi nego na onoj "kako je to Dell rekao" Pederskoj da prostite :P :D |
Super je ovo druze!Ismejah se sa Dell-ovim komentarima. xD
Sent from my ALCATEL one touch 990 using Tapatalk |
aahahha hvala, ma Dell ko Dell, vazda bio takav :P .... :)
Evo nesto od mene malo drugacije, tj. strano ;) Nadam se da ce biti jos ljubitelja Errosa Ramazzottija. :) |
A di je avaz? :D
|
Super zvuci ovo svaka cast...Ja imam takvih kompozicija na ketronu doslo fabricki koliko hoces a sam ne bih znao nista da odsviram...kad ce nesto na naski:)Pozz
|
@Dell Kakav avaz???? :)
@zeljko hvala prijatelju, bit ce u subotu, nisam do sad nikako nista uzivo snimao, pa cu u subotu.... pa cu snimit nesto naski :) Ja sam odavno trazio od errosa ramazzottija stvari, tj namjenske ritmove, ali kako se toga slabo nalazi na internetu, pa sam jucer prekjucer vidio da je neko od kolega postavio ovaj ritam un emozione per sempre(ali za yamahu), pa reko hajde skinut cu je samo instrumental na ovom svom ritmu sto imam. A ono naski,ponavljam, bit ce ako Bog da u subotu tj. u nedjelju ujutro :) |
Glas, sto nisi pjevao?
|
hahahah :D malo je potezak tekst :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 06:53 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org