![]() |
Odlicno! Bas mi se svidja bubanj,a distorzija je vrh! Jel to sve yamaha? ili je distorzija sa Va7 mozda?
|
sve je yamaha. A sa va7 nisam uspio nista skinuti nisam imao vremena.
Hvala Postovano sa mobilnog uređaja |
Armine,odlično je,kao i obično..
Pošto sam imao VA 7 i Yamahu PSR 3000,a sad imam Yamahu 9000 pro,mogu reći da Yamaha ima ubjedljivo najbolje gitare od svih ostalih brandova...Ja koristim fabričke feedback i clean gitaru sa 9000 pro,koje zvuče bolje od semplovanih sa Korga TR ili Le,koje sam,takođe imao...Ne znam otkud toliko nepovjerenje u Yamahine soundove.Evo,Armin je to najbolje demantovao...Izvinjavam se što sam malo otišao u offtopic,ali,jednostavno sam se osjećao pozvanim da reagujem..Pozdrav!!! |
svaka cast, samo tako nastavi .. sevdah sound mi pravo dobar
|
Citat:
<IFRAME style="DISPLAY: none" id=_am1284936158520 height=0 src="javascript:document.write('<body><scr' + 'ipt>document.domain="www.yu-midi.org";document.write(document.domain);</sc' + 'ript></body>');" width=0></IFRAME> |
Dobro je ovo,samo sto kada se distorzija svira malo to stilski drugacije treba svirati da bi se dobio smek,a i meni kao Korgovcu su gitare ubedljivo najlepse na Yamahama.
|
<embed src="http://www.*******.com/embed/392486453/845cdff" width="320" height="200" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"></embed>
evo ja neku bojicu pravio... neka sto mulja :D |
Ti ćeš od nje napraviti Tyros 2...Pozdrav!
|
Ti si stvarno opasne boje proziveo na ta tvoja Yamaha. Odlicno je.
|
Nije samo da su boje super vec i ritmovi su dobri...ma nema dalje ko zna zna;)Pooooz
|
Trenutno vrijeme na Forumu 19:54 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org