YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=76)
-   -   Kabi-DEMO SNIMCI (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=13090)

kabi 14.03.2012 00:24

hehe vazi zeljko,,

zeljko 14.03.2012 00:35

A ja zaboravi da kazem za ova dva zadnja snimka i ako ne poznajem te kompozicije ako mogu tako da ih nazovem...Super sve druze sviras i po meni si jedan od boljih muzicara na ovom forumu,jos samo da vidis i da se ustelis kao sto su ti i ostali rekli u vezi sa snimanjem,da pogledas u programu i da malo procackas dok ne nadjes kako da sredis to da ne budu tako ostri snimci i bice super...Ovako se isto cuje da super sviras a zamisli kad to bude jos kvalitetnije snimljeno kako ce biti..Pff ludnica dobro heheh-Odo sad na spavanje sutra me ceka naporan dan kod zubara a obozavam ih strasno,pogotovu kad zvrci sa onom busilicom oko mene a u mene se digne svaka dlaka na glavi,samo kad cujem taj zvuk:lol:-pozz

kabi 14.03.2012 00:49

Hvala kolega jos jednom,,, a sto se tice zubara jaooo pa to je nesto najvise sto mrzim,, da ti nisam u kozu hahaha,, sretno kolega i laku noc...
pozz
Dodato:
Evo sad preslusajte kako je kolega Zeljko odpevao,, znaci extra je odpevao svaka cast puno pohvale od mene i caleta mog,,,

<embed src="http://www.*******.com/embed/1249058300/364c3bb2" width="420" height="250" allowfullscreen="false" allowscriptaccess="always" type="application/x-shockwave-flash"></embed>

zeljko 14.03.2012 20:18

Hehehh super onda druze ako si zadovoljan onda sam i ja...Bice jos hitova samo da smo mi zdravi i zivi,a i kad Zeljko nauci da pjeva onda nece biti problema,posto sam napokon poceo malo vise da slusam pjesme orginale i detaljnije nego prije,pa se nadam da cu u buducnosti biti i sve bolji...Druze Kabi majstor si samo taki nema dalje ovo je super odsvirano.

Pozdravi i ti caleta i svu svoju familiju i kazi caletu da ja takodje o njemu imam jako dobro misljenje kao o pjevacu,da super pjeva i nek samo nastavi tako,jer pjesma je lijek za dusu,a moze se po nekad i malo popit uz pjesmu;)

Kabi poslacu ti na e-mail novi link sa youtube pa procitaj sta sam tamo napisao,a i da imas ako hoces...Pozz..kabi.zeljko

nesaband 14.03.2012 21:07

E tako treba zeljko,vidis da mozes ti to.
kabi od sad cu da te zovem "Kabi-zileti"

ajde polako natenane probaj malo tu gitaru i ceo snimak da omeksas.Mnogo je sve ostro druze.

kabi 14.03.2012 21:22

Hvala kolega Zeljko,, naravno da ce bit jos mnogo lepih pesama...
Neso,, pa vec je usnimio kolega Zeljko,, necu da ga teram opet po 3-eci put da snima,, ali ja sad znam za ubuduce da ne zaostrim toliko hehe,,
pozz,neso,zeljko,, kabi haha

nesaband 14.03.2012 21:37

Mislio sam za ubuduce naravno naravno.Imas dobre instrumente i treba i da lepo zazvuce.Znam ja da je to stvar ukusa ali ipak ne treba bas toliko ostro da zvuci snimak.

pozz

zeljko 20.03.2012 06:57

Hvala Neso mada nisam ni ja bas najzadovoljniji sa snimcima...Ne mogu nikako da napravim i da to zvuci kao iz studija sto me jako nervira heheh...Valjda tu treba oprema prava za snimanje a ne ovo smece od miksete sto ja imam...Imam osjecaj da ima los onaj preamp tj.mikrofon pojacivac ako sam dobro rekao,pa mi sve nekako zvuci tanko,a ja znam da imam glas krupniji i puniji,ali hajd ncemo prodavat Cd-ove:lol:Samo bolje je uvijek bolje i ja se trudim da sto bolje odpjevam,a i sto se kvaliteta snimka tice,jer ne volim kad nesto ne valja heheh...Po meni ovo je Kabi super odsvirao i prema tome svaka cast jos jednom,a bice uskoro jos...Pozz

VUNIMRAV 29.03.2012 21:58

jel se ja varam ili je to kombinacija kabi+zeljko!?
Ako je tako,a cini mi se da je ovo glas mog druga(Tome):lol:,a svirka vec davno prokomentarisana kao i caletovo pevanje,onda odamah u studio!!!!\:D/

zeljko 29.03.2012 22:53

Ima i na youtube snimak i niko me ne dira zbog Tome;)

Trenutno vrijeme na Forumu 10:46

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org