YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Sport (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=79)
-   -   SP u Fudbalu 2010 (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=11942)

tesla 18.06.2010 16:24

Kaze Ronaldo Mesiju; Ja sam za tebe Krasić =))
Bravo lavovi

Burli 18.06.2010 16:31

Citat:

Originalno postovano od Burli (Post 113369)
Po meni mnogo interesantna grupa, moglo je i bolje, ali kud i kamo gore, dobro Antić reče da na Mundijalu nema slabih reprezentacija!
Prvi meč bi mogao da odredi daljnju sudbinu, naš čovjek sjedi na klupi Gane(Rajevac), samo da ne bude "ko će kome, neg' svoj svome"...
Sa švabama se takođe može nadigravati a "kengure" bi trebali dobiti, mada i kod njih ima par iskusnih igrača(Kjuel, Emerton)...

Samo da nas zaobiđu povrede, a u Radomira ne treba sumnjati, forma igrača će biti na nivou...

Što volim kada poslije 6 mjeseci sam sebe citiram...:)>-

Možda sam pristrasan, ali ovo je najzanimljivija utakmica dosadašnjeg prvenstva, crveni karton, odbranjeni penal, dvije prečke, stativa...
Bravo momci, sad bez euforije i iskusno preskočiti "kengure" a tamo neka švabe sa ganom traže drugog u grupi...

grandia 18.06.2010 16:38

Citat:

Originalno postovano od nesaband (Post 136979)
Opa 1:0 za sloveniju!!!!
Prc!!!

=))=))=))

napred slovenciiii!

nije sad zbog ovoga sto srbija pobedila shvabe, al imam jednu ludu a takodje i interesantnu ideju - tj. vise zelja nego ideja:

da se sastave nashi momci, mislim na celu YUGU i da odigraju neki metch protiv jakih zemalja ... onako drugarski ... 8-> to bi bilo SHOW

nele1 18.06.2010 16:42

Konacno

Hvala Bogu i nama malo sreca dase okrene napred Srbijo

driftkiller 18.06.2010 16:46

Slovenija : USA = 2 : 0

Koja matematika i proporcije :D

2661 18.06.2010 16:47

:) sva sreca nisam se kladio na Germania !

Burli, i ja se ispricavam, pogresio sam :">

Nele, puno pozdrava...dobro nam se vratio!!!

Nemanja88 18.06.2010 17:03

Imali smo "vise srece,nego pameti", ali se na kraju sve dobro zavrsilo. Igrac meca - Vlada Stojkovic! Dekija je drmala jaka trema, ali je ipak iskusno uspeo da "namesti" Klosea za crveni, Zigic klasicno los, smetao i Nemcima, ali i nama (jeste asistirao pri pogotku,ali je i to bila vise slucajnost,ostalo sve katastrofa), Bane pukao poslednjih 20 min., Kacar i Danko solidni, mada vidi se neuigrani, Krasa kao da prvi put vidi loptu, Subotic i Vidic odlicni...Malo nejasan Anticev potez u izmeni Kuzmanovic/Petrovic, ali je ipak najbitnije da smo uzeli 3 boda.

misa1265 18.06.2010 17:05

Iako jos nije gotovo ali je po meni izvesno pa cu zato i napisati da cestitam Slovencima stvarno,rutinski odradise prvu fazu iako po meni nisu bili favoriti za prolazak u toj grupi,blagu sansu sam davao Amerima.;)
@Nemanja88
Sta si hteo da kazes sa recenicom da Krasic prvi put vidi loptu?Izvini na ovakvom obracanju ali stvarno.......

tranzit 18.06.2010 17:07

Nemanja88 analiza meca ti je bez ijedne greske. Zaboravio si samo da kazes da je sudija upropastio utakmicu onolikim kartonima.

Dell 18.06.2010 17:15

Svaka cast i Slovencima, ex-yu prasi ;) samo mi nije jasan onaj potez vidica, ostalo je sve super bilo

Trenutno vrijeme na Forumu 22:37

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org