![]() |
Kaze Ronaldo Mesiju; Ja sam za tebe Krasić =))
Bravo lavovi |
Citat:
Što volim kada poslije 6 mjeseci sam sebe citiram...:)>- Možda sam pristrasan, ali ovo je najzanimljivija utakmica dosadašnjeg prvenstva, crveni karton, odbranjeni penal, dvije prečke, stativa... Bravo momci, sad bez euforije i iskusno preskočiti "kengure" a tamo neka švabe sa ganom traže drugog u grupi... |
Citat:
=))=))=)) napred slovenciiii! nije sad zbog ovoga sto srbija pobedila shvabe, al imam jednu ludu a takodje i interesantnu ideju - tj. vise zelja nego ideja: da se sastave nashi momci, mislim na celu YUGU i da odigraju neki metch protiv jakih zemalja ... onako drugarski ... 8-> to bi bilo SHOW |
Konacno
Hvala Bogu i nama malo sreca dase okrene napred Srbijo
|
Slovenija : USA = 2 : 0
Koja matematika i proporcije :D |
:) sva sreca nisam se kladio na Germania !
Burli, i ja se ispricavam, pogresio sam :"> Nele, puno pozdrava...dobro nam se vratio!!! |
Imali smo "vise srece,nego pameti", ali se na kraju sve dobro zavrsilo. Igrac meca - Vlada Stojkovic! Dekija je drmala jaka trema, ali je ipak iskusno uspeo da "namesti" Klosea za crveni, Zigic klasicno los, smetao i Nemcima, ali i nama (jeste asistirao pri pogotku,ali je i to bila vise slucajnost,ostalo sve katastrofa), Bane pukao poslednjih 20 min., Kacar i Danko solidni, mada vidi se neuigrani, Krasa kao da prvi put vidi loptu, Subotic i Vidic odlicni...Malo nejasan Anticev potez u izmeni Kuzmanovic/Petrovic, ali je ipak najbitnije da smo uzeli 3 boda.
|
Iako jos nije gotovo ali je po meni izvesno pa cu zato i napisati da cestitam Slovencima stvarno,rutinski odradise prvu fazu iako po meni nisu bili favoriti za prolazak u toj grupi,blagu sansu sam davao Amerima.;)
@Nemanja88 Sta si hteo da kazes sa recenicom da Krasic prvi put vidi loptu?Izvini na ovakvom obracanju ali stvarno....... |
Nemanja88 analiza meca ti je bez ijedne greske. Zaboravio si samo da kazes da je sudija upropastio utakmicu onolikim kartonima.
|
Svaka cast i Slovencima, ex-yu prasi ;) samo mi nije jasan onaj potez vidica, ostalo je sve super bilo
|
Trenutno vrijeme na Forumu 22:37 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org