![]() |
Sve je dobro sto se dobro svrsi ali ae...
Posto sutra imam svirku s bandom, isli ja i gitarist kod njega u kucu na osami, da mozemo odvalit ozvucenje do kraja i vidit jel stima sve. Potrpali se u njegov Peugeot i od mog caleta Mercedes 190, otisli odradili, vratili se. I ja kako sam gladan bio uzmem u pekari da jedem i pojedem usput. I parkiram auto na parkiralistu, izadjem, zakljucam i nosim fisek i kljuc u lijevoj ruci. Kljuc je inace rezervni, a kod caleta je glavni. I naidjem kraj onog boxa za kartonsku ambalazu i papir, ono kao resetke i krenem da bacim fisek, ali za prst mi zapelo pa nisam bacio, a cuo sam da je zvecnulo nesto od kartone, ali nisam registrirao, bacim fisek i krenem dalje. Nakon 3-4 koraka vidim da mi nema kljuca i provalim da je to zvecnulo. Pretumbavaj sad po kartonima i ostalim govnima, nema sanse ne mosh nac, a 2 i po ujutro. I sta cu, odem do stana, probudim caleta i rasturimo ja i on taj box skroz :lol: i nadjem kljuc ipak na kraju u nekom kartoncetu. Nije mi nista prigovarao, mozda ce sutra :D |
Bicikla je zakon!!!!! :)
|
zaključa sejox temu prije
nego što sam postavio text.;) mislim da se ne treba bojati nekih tema... ne moramo se svi u svemu slagati ... |
Imate temu:"Sta vam smeta na forumu"
|
Da ,
ima ta tema . |
Evo da i ja napisem nesto, prekjucer kad sam se vracao sa probe, tocnije kada sam vracao kljavu u stanje (odakle sam je i uzeo tj. sa stalka), primjetim da mi se odgulilo ispod assignable switch-a komad sa plastike velicine (pola filtera od cigarete) jos pri tome i drvo sa strane malo se ocrtalo, pojma nemam kako (vazada mi je u futroli kljava bila) :(
|
casa svez juice mi se isturio na klavijaturom pa800!
|
Citat:
|
Malo si smiješan Dejane .
Šta ti to treba u životu ? Tema je zatvorena.Nisi je zatvorio ti . Onaj koji je zatvorio ,zna zašto je zatvorio . I ne smeta mu moj komentar .;) opusti se i uživaj .;) |
Samo lagano drugari i opusteno.Sve je OK....;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 13:25 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org