YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Korg Pa600 (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=23591)

Todorgm 19.11.2013 14:48

PA ako hoces prelaz upalis ako neces ugasis prosto :)

korgpa600 19.11.2013 19:45

Uspio sam iskopirati,ali ne i rasporediti nazalost.

gogili87 19.11.2013 21:53

Ok, hvala vam na odgovorima.. Verovatno ce biti pa600.. Do sad sam svirao od svega po malo.. i korg i roland, yamahu.. Ali nekako me najvise vuce pa600, jer ima najvise materijala.. Svakako mi je u planu da radim sve od 0, jer tako svaku klav.sredjujem.. ali opet, dobro ce mi doci pa600 jer koliko se da videti vecina muzicara je na Korgu, ako mi negde zapne, pre cu dobiti odgovor-pomoc :) Hvala jos jednom, nadam se da cu u sledecem postu kojem budem pisao vec imati pa600 :)

Todorgm 26.11.2013 20:09

Pa600 je u svakom pogledu bolji od pa800

tibor 29.11.2013 22:37

Citat:

Originalno postovano od Todorgm (Post 259140)
Pa600 je u svakom pogledu bolji od pa800

Pomogajte ljudi!!!
Pokusavam da ucitam pojedine boje sa pa 800 na pa 600 i uglavnom nece da ucitava. Izbacuje mi sledece: WARNING Load sound fails not enough memory for PCM semples i ispod pise da pritisnem OK.
Nekad mi izbaci i sledeci natpis :WARNING Sound loadingwas incomplete some items are not found. Opet ispod pise da pritisnem OK.
Sta je to ? Da li neko zna da mi kaze ? Pomagajte da ne poludim i razbijem celu klavijaturu meni u glavu :-)

zeljko 29.11.2013 22:43

hahahaha pritisni ok pa ces vidjet sta ce se desiti.I kod mene to ponekad pise i na kraju kad ucitam radi.Valjda je to zbog Toga sto taj neko ko je pravio sample nije sve Elemente snimio koji su nepotrebni ili mozda zbog manjka mjesta u ramu.Sad ni ja neznam tacno ali puno puta mi tako pise napr.kod drum kitova nekih a poslije radi sve kako treba.Poz

Tj.probaj ucitati pa ako ne radi kako treba lako je izbrisati taj sample ponovo

tibor 30.11.2013 00:21

Hvala ti Zeljko na odgovoru. Aj da probam pa se javljam.

rolandx 30.11.2013 09:44

Jedno pitanjce da ne otvaram novu temu: Ensamble terce se transponuju bez problema ali terce sa sekundarnim tonom koji je uradjen za tercu ( UP2) prilikom transponovanjaostaje ne promenjen. Dakle takvu tercu ne mogu transponovati,zašto? Samo prvi ton UP1 transponuje a drugi ( ton za tercu) ne. Kako da resim taj problem? Hvala

zeljko 01.12.2013 03:10

Tako sto ces izabrati tercu koja ti treba za odredjeni tonalitet,nadam se da sam ti pomogao :lol:

tranzit 01.12.2013 03:17

... i nikako drugacije. Uopste, transponovanje tih terci, a da terca i dalje tonira kako treba, je nemoguce jer se ne radi o standardnim podacima koji su uvijek isti, pa ih treba samo pomjerati po skali navise ili nanize, vec su za svaki tonalitet drugaciji iz odredjene skale odnosno harmonske konfiguracije. Ne ostaje nista drugo nego da uradis ovo sto ti je Zeljko napisao i da ne gubis vrijeme na smisljanje "paklene teorije" koja ce to promijeniti.

Trenutno vrijeme na Forumu 06:52

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org