YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Komentari i Pitanja (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Sta vam smeta na forumu? (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=15410)

sale_band 19.02.2014 09:54

Mislim da nije potrebno biti doktor psihologije da se po načinu pisanja i izabranim rečima shvati ko je kakva osoba.
Takođe mislim da svi mi ponekad brzopleto napišemo svoje misli pa se iz toga izrodi "konflikt". Upravo zbog ovoga sam i prekinuo prepirku sa kolegom @nesaband jer sam ubeđen da je ono etiketiranje mog imena bila njegova brzopleta reakcija na predhodne postove i nije u stvari mislio da će to da ispadne onako kako je ispalo a i ja sam u želji da se branim zaboravio na "posmatrače" i bilo je sto je bilo.

Naravoučenije, slažem se sa svima i ni sa kim se ne slažem...

Sent from my HTC One XL using Tapatalk

tranzit 19.02.2014 15:48

Citat:

Originalno postovano od sale band (Post 264941)
Mislim da nije potrebno biti doktor psihologije da se po načinu pisanja i izabranim rečima shvati ko je kakva osoba.

Uglavnom je to tako, mada ima i izuzetaka koji potvrdju pravilo... ima i dobrih glumaca, koji su svoj dio scenaria naucili veoma dobro.

namrgodjen 19.02.2014 18:45

Evo da dodam sta mi jos smeta na ovom forumu, ceo dan dan raspisujem akorde i ispravljam od nekih clanova, i recimo smeta mi sto mi clan acacasper privatno salje poruke da ga prozivam, umesto da to lepo javno i ovde napise, verovatno sam ja kriv zbog njegove demo sekcije gde sam posumnjao da je pustio intro na klavijaturi pa je zatvorena. Tako da ako ti nesto smeta napisi ovde nemoj me smarati sa privatnim porukama.

acakasper 19.02.2014 18:53

ja sam ljubazno zamolio ovog doticnog MRGUDA da me ne proziva po temama,jer ja njega u usta nigde nisam pomenuo.

EmirTotic 19.02.2014 19:13

Drugari, nemojte se raspravljati bez razloga, nema potrebe da dizemo tenziju kad nam je lepo na forumu. Postujte tudja misljenja i stavove. Vas dvojica ste aktivni na forumu i pomazete ljudima, steta bi bilo da pravite tenziju, bolje idite na pivo. :)

rolandx 19.02.2014 19:18

Mislim da bi za ovakve stvari trebalo preimenovati temu u ,,PRAVO U LICE" ili ,,S NEBA PA U REBRA" ... Meni smeta sitničarenje i bockanja koja čitam svakodnevno po postovima, nije bitno o kome je reč....ALI ne mogu reći da mi nije zanimljivo, ne da se sladim tuđoj nevolji već mi je zanimljiva granica do koje se dopušta da ode takvo ujedanje. Od malena se dete uči da na pitanje daje konkretan odgovor, ali mi nismo deca, zar ne? :D Cenim to što su neki članovi previšeiskreni ali samo u cilju savetovanja, ne i ličnog mišljenja o ukusima.... i stavovima pojedinih članova. Iskrenost je u granicama normale. Ono što ne možeš reći a da nekog ne uvrediš, jednostavno prećuti ili saopšti na mnogo ljubazniji način. Lepa reč.... sve rešava. Na ovom forumu sam dobio saveta od članova, koji su mipomogli do neba i nazad. Savete toliko stručne i kvalitetne, da kada bih ih tražio bilo gde drugde, ne bi ih dobio ( ne bi bili od pomoći) Ispostavilo se da je tako. Čak bih za takav vid saveta debelo i platio. Nisam materijalista već kažem koliko su članovi ovog foruma ne sebični i svesrdi u pomoći. E sada zamislite da se dva takva člana posvađaju na vaše oči. Grozan osećaj,... posvađaju, mislim upuste u žučnu raspravu....

Vaxter 19.02.2014 20:02

Meni smeta ova tema, koju ne znam ni zbog čega smo ostavili, obzirom da krši pravila portala.
Previše gluposti.
Lock, a možda i brisanje.
Razmisliću.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Trenutno vrijeme na Forumu 20:14

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org