![]() |
DOBAR NAM JE BLATUSAN
DOBAR JE BLATUSAN
SVE CE PROBLEME ON DA PREVAZIDJE CAK I ONE SILNE LA OSOVE I SILNE KILE U PRODAJI A POGOTOVO KOD ZENSKOG RODA ZIVEO TI NAMA CARE 100GOD |
EEEEEEEE
LA BLATUSAN
OS MOJ NEPOTROSENI U 10000000000KG KAKO SIMI CARKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO |
Evo narode, jutro ja jedva oko sklopi radi nje! Nele care napredujel KORG!? A Sejo legendo, poznati su mi ti izrazi u PM! Odm mi muka dodze vjeruj. Ja i nejverujem u to care al smuci mi se kad se sjetim na one nase ciganke koje imaju 30 kila a 50 kila zlata na sebi i smrde na razno razne ustajalosti i jarceve znojeve!!!!! :lol:
|
HAHAHAHAHAHAHA
IDE POLAKO CARE SA PA
EEEEEEEEEEEEEEEE DOBRO TI SA OVIM ZLATOM HAHAHA |
Alene druze ti ga nadrljo
Alene legendo,
Nemogu da vjerujem da te to tako spucalo.Pa kakva je to cura matere ti.Da nije slucajno klonirana Sharon Stone.Ja bi volio zbog tebe da jeste ali da mi nepatis druze.Pa kako nisi skonto kako ces zaspati brzo.Tolike si ovce dobio za svoj OS a neznas fazon.Kada legnes jaro broji ovce i neces ih puno odbrojati i vec si u komi.Ako nebude brzo djelovalo a dobio si od mene i onih crnih ovaca,onda broji mjesovito i to ovako:jedna crna,druga bijela,treca crna... :lol: Nedaj druze da te ljubav(platonska)baci u bandak. Reko sam ti DOHAVIZAJ SE Zdrav i veseo bio, Sejo |
HAHAHA
VI STE LEGENDE
NECE BLATUSAN PASTI ON JE DOBAR ;SREDICE TO ON ZNAM JA POZDRAV |
BLATUSAN
CARE DAJ DODAJ TOM TVOM OS NEKI SPECIJALAN ABDEJT
KAD COVEK NEZNA DA SVIRA NEKI FOSPIL A DAGA ABDEJT PODSETI HEHEHEHEHEHEHE |
AAAAAAAAAAAAAAA
STA KAZES TOJE ABDEJT
:lol: :lol: |
Moze on sve napraviti
Ma Nele druze,moze nas Alen sve napraviti,samo ga je spucala ova cura i u mali i u veliki mozak,pa mozdane celije sada miruju.Ma sta mu uradi ova klonirana Sharon-ka,nekako mu i postovi postali depresivni a o biznisu da i nepricam.Ma znam ja da su zenicani tvrd orah jer nebi im se fudbalski klub zvao CELIK(tvrd ko celik)i nadam se da nece upasti u tu ljubavnu misolovku.
Alene druze pa i firmu smo osnovali a nigdje tvoje reklame ni marketinga za prodaju.Nismo jos ni Euro zaradili a valja platiti porez. Druze moj ako je toliko gusto,ja cu iznajmiti od Rent a car-a dobru limuzinu sa navigacijom da te mogu naci i da uradimo PSIHOLOSKE PRIPREME. Jeli pocelo djelovati ono za oca jarane. Strpljenja druze,strpljenja...i broji ovce pred spavanje onako kako sam ti objasnio. Zdravi veseli bili, Sejo |
HAHAHAHAHAH
HAHAHAHAHAH
IMAS PRAVO NAS DRUG JE CUDO OD COVEKA |
Trenutno vrijeme na Forumu 00:56 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org