![]() |
imam puno svojih privatnih akorada al evo jedan:
Gm--------D7------ Da si moja devojcica Gm--------D#---- zivela bi ko kraljica Adim-----Cm6-- danju ko kraljica D#-A7----D----- a nocu ko carica 2x Ref. 2x B------F------- Hej mala, malena B------F------- srce si mi zavela B------Cm6---- hej mala, malena D#-A7---D----- srce si mi zavela |
Ana Bekuta - Kralj ponoci
Cm------------C7----
On je pesma moje duse Fm-----------Hdim--B- kratak pljusak posle suse G#----------D7-----G on je pesma moje duse Cm------------------- Sa njim zivot nije bajka Fm------------------ priroda mu losa majka G#----------D7----G- sa njim zivot nije bajka Refren 2x Cm-----------Dm Znam da laze me D#-----------Fm znam da vara me G#----------C7----------- kralj ponoci, prosijak zore Fm---------Hdim---B-- sa njim bice samo gore G#--------D7------G promeni ga srce moje |
Sto nekog zanimaju vasi privtni akordi pod satorom u p.... materinu, ili svirao C ili C7 tu razliku moze da primjeti mozda Mocart al pod satorom niko sigurno
Gesendet von meinem GT-I9100 mit Tapatalk |
@Boban
Pa ne svira se muzika samo da bi se uzele pare, valjda i zbog nekog uzivanja :) |
Zato 90%, pardon 98% nasih klavijaturista zvuci tako kako zvuci, uglavnom je to socijalna/bedna svirka samo koliko pare da se uzmu a sto se tice umetnickog dojama...ma jebes to. :)
|
Danas svako ima klavijaturu ali malo je brate muzicki obrazovanih ljudi a da bi bio umetnik trebao bi biti i muzicki obrazovan,a ovi samouki sve uce napamet a ovi sto su obrazovani oni se jos i uobraze i dignu nos do plafona i nece nista da pomognu neobrazovanim
Gesendet von meinem GT-I9100 mit Tapatalk |
Citat:
Citat:
|
Citat:
https://www.youtube.com/watch?v=RNr2igE40ZE Hvala |
1 Privitaka
Pošto ne znam kako da u postu postavim tablature, učitao sam ovu transkripciju iz moje arhive. Ovo su akordi i tablature za Kebinu pesmu "Samo još jednom". Akorde je skinuo član po imenu exodus u Gm, ali mi je napomenuo da je to za ton više. Ja sam pesmu prebacio u originalni Fm i dodao tablature.
|
Evo ovako:
Kod:
Dragan Kojić - Keba - Samo Još Jednom |
Trenutno vrijeme na Forumu 23:55 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org