YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   AUTOMOBIL (problemi i saveti) (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=14326)

zeljko 06.05.2013 11:08

Nemam pojma sad druze posto nisam odavno u toku oko auta,jer sam prije 5 godina uzeo Audi i niisu me zanimale kako se vrte cijene ostalih auta a moracu jos malo i ja pocet traziti drugog audija cim istekne stari Kredit i namirim se na jos nesto bolje a to ce opet biti Audi 6 jos mozda zu to da bude disel.

Ja sam imao druze golfa 2.prije dva komada i njih sam davno prodao,zato Kazem da su bili super auta.E sad kakvi su ovi noviji ne znam tacno ali mislim isto sranje samo drugo pakovanje:lol:Uzmes i navozas se:)Poz
Dodato:
I manje glava boli i ostane puniji dzep :)

yamahapassion 06.05.2013 18:16

Ma imam ja novu novcijatu KIA sportage, uzeo ju prosle godine novu iz fabrike. Nismo 10 hiljada km napravili jos s njom. Za urlaub dusu dalo :D Ali ja bi hteo jos jedan auto jel treba meni za firmu itd itd... neki manji. Sad teram nekog punta, ali neverujem da ce on dugo, pa sam zato mislio da menjam.

bokivelik 06.05.2013 20:53

....

yamahapassion gledaj golfa 5 ali samo 1.9 tdi ili nekog benzinca da se navozas a od 2.0 tdi bezi jer su losa iskustva oko odrzavanja. Taj 2.0 tdi je odlican ide kao metak ali mnogo skupo odrzavanje i kratak vek exploatacije. 200 000 km pa remont motora dok 1.9 tdi uz dobro odrzavanje prelazi do 500 000km. Tako sam barem cuo.;)

yamahapassion 07.05.2013 07:07

E hvala ti Boki na informacijama, to sam i hteoda cujem iskustva, koji konkretno model valja a koji nevalja, jel ne bih da uzmem nesto lose pa da se kajem, hocu da me sluzi sad kad kupim bar 4-5 godina onako za moje potrebe.

yamahapassion 26.05.2013 21:08

Da li moze neko nesto da mi kaze o automobilu Seat Vario. Imam priliku da ga kupim za smesno male pare, bas sam isao da ga vidim, opticki je u super stanju, a vozio bi ga jos i na komplet pregled u drzavnu ustanovu da se uverim da je sve ok. Mene zanima da li ga je neko vozio, i kakav je sto se tice voznje i odrzavanja, da li je puno zahtevan? Model je 2003god, 1.9 TDI, karavan, presao 170 000. Mislim da je puno ime modela Seat cordoba vario.

smuchac 27.05.2013 00:41

Sta reci o njemu... Spanjolac s njemackom mehanikom. Mali potrosac,neudoban i dugotrajan. Vrlo lako onaj iz golfa trojke s 90 konja Cijenu ne drzi jer se ne zove Golf pa je cifra smijesna kako kazes. Povuci vezu s policijom i vidi jel bio udaren,obavezno se uvjeri u istinitost kilometara,neka ga neki mehanicar provjeri i to je to.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

yamahapassion 27.05.2013 15:13

@smuchac: to cu ja sve da uradim, jel ne bih da kupujem macku u dzaku ma koliko bio jeftin. Hvala na brzom odgovoru

zeljko 09.11.2013 11:45

Kupio Kiu Cerato 2.0:D

smuchac 09.11.2013 14:16

Nova?

pickedbass 09.11.2013 19:09

Ja sam automehanicar. Zavrsio sam 93 ce u Porsche-u i od tad radim kao mehanicar. Ovo sa filterom za kabinu je tacno. Ja bi ipak jos pregledao dali je tepih negde vlazan. Kod nekih automobila ulazi vlaga preko vrata u kabinu jer je folia ostecena koja je nalepljena ispod tapacirunga vrata. Jedan model na kome je se to stalno desavalo je Golf II.

Trenutno vrijeme na Forumu 04:41

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org