![]() |
Bogami Marnele ti ces na kraju zahebati legendu Ekrema...sta drugo da kazem osim ako si ovako sposoban da napises i tekst i muziku i jos sa tako losom opremom i da snimis,a super zvuci....svaka cast bice od tebe nesto veliko....Sve najbolje i lijep pozdrav za tebe a i za sve mostarce i konjicane;)
|
kao prvo da se pridruzim pozdravima mostarca i konjicana :)
a marnelu i zeljku da cestitam za sjajnu saradnju. svaka vi cast momci, meni se licno i ova beta-verzija dopada. josh da je bio neki zenski prateci vokal uz zeljkov , auuu ... daleko! mogu vec da si zamislim ovu kompoziciju kao video-spot ... zeljko seta kroz vocar a marnel sa armonikce i bendom (kontra, violine ...) iza njega ... s druge strane neka lepa pevacica ... ma idi begaj bre, to bi bio hit :lol: |
evo ga znaci koreograf se javio... jos da obavjestimo grand i eto suradnje :D ...
Svaka cast momci... Muzika ja bas lijepa harmonika sjajno zvuci i zeljko takodje... Sve najbolje... |
@grandija ja sam bio vise za neko kazance gdje se pece rakija sljiva..Marnel svira a ja malo pjevam malo srknem one rakije friske koja curi iz kazance,a oko nas citavo selo i lijepe djevojcice....neki cekaju pred kapijom na putu na red jer ne mogu svi da stanu u avlije a lova kapal kapa:)
|
Zeljko bi samo rakije i zena :lol: mada ko pametan ne bi? :D hvala momci ;)
|
Ovo drugo si pogodio a rakiju upotrebljavam zbog pretjeranog pusenja da izaperem grlo:)
|
evo dva videa sa youtube, ima dosta brljavljenja, pogotovo u skopskom oru, jedna malo jaca greska, ali ae moze se :D :D :D
|
marnele ljubim ti prstored :lol:
bez shale, milina i za slusati i za gledati ;) pozdrav |
Super Dell!!! :)
DA!Cestitam ti na autorskom radu.Super jeee!Bravo za tebe i Zeljka! |
nikad nisam slusao nikakve preporuke o prstoredu, uvijek sviram kako mi lakse, nema kod mene pravila :D hvala grandia ;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 19:13 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org