![]() |
Svaka cast sve je top sredjeno... :)
|
bravo skore i bravo ace =D>
momci, bas takvo nesto vadi pare gostima iz dzepa, to da se zna ;) ja bi samo kao cetrvtu variaciju upotrebio brzu dvojku ... znaci prelaz iz balade na dvojku ... ili 2 variacije balada a 2 dvojka ... jos jednom: bravo momci!:) pozdrav |
Ma zna se ko su majstori, i ko zna svoju klavijaturu uzduz i poprijeko, sta reci osim svaka vam cast obojici;)!
|
ace bas ti je solidan , sredi samo gitaru i ekstra dvojka nema sta . Bravo za solistiku cista 10+
Dodato: Bravo ace sve je ok .... |
Lijepo zvuči ,sviđa mi se ta boja harmonike poz.
|
Bravo i svaka cast za obojicu i ritam je super a svirka od kolege ace...zna se mlad a majstor vec....pravo zvuci ova harmonika sve super..Pooooz
|
Momci svaka vam cast i svaka vam dala sto se kaze nemam rjecii dodje mi da polupam onu svoju krdzu od pa60 :(
Acekorg rispekt za instrumental za boju, drugu skoricnik stvaro odradjeno pogotovo sta je odradio na svojoj pa800 svaka cast i nadam se da cu bar nesto nauciti od vass |
Hvala svima :)
@gagan Bass-a sam sam pravio boju, a u baladu gitaru nema, koliko te kontam to se odnosi na dvojka, ona je sekvencerski rad. A za solistika, 10 mi je mnogo, ali kad vec dajes ... hvala tebi na pohvale ;) |
Tehnika - 10
Ideja - 10 Celokupan sound - 10 Ne znam sta reci, voleo bih kada bi se jednom sastali, pa da mi objasnis kako radis one duple trilere koji zvuce fantasticno, a ne mogu nikako da ih skinem :( E da, a posle ovog tvog dema definitivno dajem oglas tu na lokalni sajt da prodajem yamahu ili menjam za PA500. Sta reci druze, ubedio si me. |
Solaze mi se svidjaju,ali mi je bas preslab na ovom zadnjem snimku.Slatki Gmol-prejaka kontra a onaj instrumental od Vasilevskog nije bas najbolje ispao,inace imas dobru tehniku u celini.
Ovo su sitnice a dopada mi se tvoj stil sviranja da ne bude zabune!:lol: Pozz... |
Trenutno vrijeme na Forumu 04:16 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org