![]() |
Intonativno si ti dosta tacan,Dell je mislio da probate za ton ili dva vislje da kabi snimi matricu pa da ti onda otpevas.Naravno Kabi treba malo da sredi matricu aranzmaski i da omeksa celu matricu pa onda ti da to otpevas.
|
Ovo je iz orginala odsvirao kabi bas sam sad poslusao iz d mola,pa nije valjda da ja mogu da pjevam visocije od druga Tome:lol:Jbt kako god probam zeza me oni instrumenti u refrenu a i prelaz rekao sam ja to kabiju vec ali bilo nam mrsko da radi ponovo a mozda bih ja mogao stvarno jos pola tona gore ili cak i ton,a to nije problem ako on napravi zvucno da bude matrica dobra i kvalitetna i da odsvira iz d mola,a ja cu onda podici u cubase koliko mi pase i nece se pokvariti matrica ako dizem ili spustam do 4 polutona a ako moram vise onda se matrica uvrne sva i nema opet nista heheh.
@kabi druze ako imas volje odsviraj je ponovo tako iz d mola i poslusaj kako je orginal nemoj puno da sa tim instrumentima trilerises kao na ovm snimku probaj kako je na orginalu...ja znam da ti volis i da znas da ubacis i svoga ali malo me buni pa iskacem iz tajminga hehehe.....Samo da ponovoim jos jednom da ne dodje do zabune dobro je i ovo predobro kako neki sviraju ti si izmislio muziku za njih;)Pozzz kabi...zeljko |
Cao svima,,zeljko vidi ovako gledaj sekunde i kad bude na 0.53sek tad u prvi refren upadas a u drugi je na 2.25sek i tako da nemozes da se zesnes nikako probaj i videces da je tako... A mogu ti i poslat moj material posto si mi napisao da i imas i ti magix music maker pa to otvoris i mozes da se zezas kako ti zelis hehe,, hvala na pohvalu
pozz kolega zeljko |
Imam magix Music Maker 2007 deluxe kupo davno..Sad ne znam da li ce da funkcionise na Win 7 kako treba,a mislim da sam jednom probao pa sam imao neke probleme i zato nemam sad instaliran....Ne znam kako si ti snimao pa se tako snimak izostrio...Mozda si nesto na samom snimanju pogrijesio ili previse pojacao pa islo u peak,a primjetio sam da i na nekim mjestima matrica prekida na kratko,a to zna biti ako si transponovao matricu vise od 4 polutona ili tako nesto....Mozes mi poslat taj projekat ako hoces pa mogu instalirati program i da probam,samo ja mislim da se radi o fajlu oko 50 megabajta koliko ja znam i to nece ici preko emaila ili se varam...Probaj pa da vidimo...A ako ti nije mrsko probaj je ponovo odsvirat kao sto je na orginalu kad treba refren udari samo cinela i to je znak kad treba da pocnem da pjevam heheheh i ako moze smanjis vise instrumente kad ide strofa i refren tj.u strofi ima harmonika samo i to jedva da se cuje a u rfrenu malo jace koliko se sad sjecam neki Pad ili sta vec i svira se razvucenije i samo po koji trilercic ubacis kad treba heheh...Ako hoces nije pod moranjem,a dobro dodje da se i vjezba nikad se ne zna kad ce da zatreba sta :)Dobra je i ova verzija nije lose sto si odsvirao bez dalje ali probaj i tako ako imas volje...Jbg ne znam ni ja kad snimam ucini mi se da ce biti ok a poslije cujem i ja da sam se izgrijesio,samo bude kasno kad sam vec postavio i to na youtube,pa sad moze svako da cuje,cak i moja baba dole u bosni:lol: Ma to samo primjete ovakvi kao Nesa I dell a normalan slusalac nece svaki heheh pozz kabi
|
he he he,baba ti je bas savremena=))
mora da si joj ti pokazao kako da ide na kompu na youtube:D salim se naravno druze. @kabi uprosti malo tu pesmu,preslusaj original i ako tako snimis Zeljko ce to otpevati savrseno. |
Da kazem jos i ovo probacu ja sutra jos jednom i uz ovaj snimak ponovo da odpjevam,pa mozda i ispadne bolje i javicu ili postavit u svoje demo snimke
@nesa nemoj se sada izvlacit znam da ne znam da pjevam ali se trudim jbg koliko znam i umem:lol: Dodato: Neso pa moja baba ne moze bez laptopa ni u vrt kad sadi krompir a kamoli kad pje kafu:lol: |
ja koliko se secam ti si vec ranije tu pesmu otpevao i znam da nisi kasnio u upadanju u refren, ispravi me ako nisam u pravu!Ti dobro znas da ja volim da te cujem kako pevas Halida a nisam nikada rekao da ne znas da pevas.:lol:
Ja pokusavam kabiju da pomognem da malo bolje naglasi taj takt kada treba da pocnes da pevas refren a znam da on to moze. |
Nisam ovu pjesmu nikad pjevao prije....Neso ne treba prelaz samo treba da udari cinela i to je dobar znak heheheh...Ma kakav ja i Halid ..teze je pjevat Halidove pjesme nego i Tomine cak i to ne moze svako a kamoli ja;)Tj. mislio sam rec iskusniji pjevaci a da ja mogu koji se bavim pjevanjem mozda 2 godine zadnje redovnije a i to kad imam volje i vremena,a i sa snimanjem isto tako...Nije to bas lagan zanat kao sto neki misle ali s eipak trudim
|
hehe,, kolega nije mi mrsko ali veruj mi bas sam i ja probao i cale moj i nije bilo frke,, probaj da upadnes kao sto sam ti napisao u sekundi na 0.53 prvi refren i drugi u 2.25 i neces se zenut nikako,, vidi sutra pa mi javi
pozz |
Hocu probacu,samo za kabija i ostalo drustvo:lol:Sutra kad se vratim od zubara odmah se bacam na snimanje ponovo posto moram da ustanem svakako ranije,pa ce biti bolje kad je dan da pjevam,dok ovo kad sam snimao je bilo vec kasno oko 8 pa smlatio sto sam brze mogao da ne smetam stanarima .A sta bih falilo da snimis i sa caletom pa postavis,a ja cu kad naucim na svoj demo.Pozzz kabi..zeljko
|
Trenutno vrijeme na Forumu 14:11 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org