![]() |
Uff druze grandija kosto rece gega u mojim demo snimcima za tebe...potpuno se slazem s njim da si ti jedan od majstora za te stvari...kao sto svi znamo kako i u kojim uslovima snimas bez aranzera...svaka cast tebi....mogu da zamislim da se docepas nekog aranzera kako bih bilo...a i ovako nemam sta da kazem negativno,samo super i svaka cast i ko zna zna.....Poooz
|
Svaka čast,ti si stari vlaški šmeker....Veliki pozdrav!
|
hvala za lepe reci momci ... :D
ako ovo ne funkcionise onda sam se dzabe mucio ki konj :-O <embed src="http://www.*******.com/embed/455542530/b173be0f" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" width="320" height="200"> |
Funkcionise ;)
A i lepo zvuci. |
Svaka Vam cast, prvo za izbor pjesme, za ritam, za ovu boju u drugom dijelu, i najvaznije za svirku, pravi ste majstor =D>
|
damire, mi smo na "ti" ... zaboravio si :)
hvala ace, damir :"> zaboravio sam da kazem nesto o snimku: ovo je sve sekvencerski u cubase4studio a sve boje su VST-instrumenti drums i bas = kontakt 4 hor = JV1010 PIANO solo = hyper canvas PIANO/strings = virtual sound canvas SOLO BOJA = FM7 EFX = LFX1310 sve snimljeno u audio recorder for free V11.8.1 koji snimak odmah komvertira u mp3 format |
do jaja kao i uvijek, svaka cast majstore ;)
|
Super druze svaka cast...Mnogi profesionalci muzicari ne znaju ovako da sviraju i da unesu dusu u muziku kao sto to ti znas da radis...bravo i sve najbolje za mog druga i da nam jos dugo dugo ovako fino svira zelim mu ja...pozdrav
|
Bravo bata Predraze,sto bi reko Mr.Burns-"Excellent"!:)
p.s.FM7 "utepuje"! |
Mnogo lepo zvuci svaka cas
|
Trenutno vrijeme na Forumu 08:39 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org