![]() |
Sve teme koje imaju preko 50 strana postaju beskorisne.Toliko toga je pisano u ovoj temi da niko sigurno nece da cita skoro 150 strana i ko zna koliko postova.
Vreme je da se malo razmisli o stavljanju kljuca na ovu temu da se ne bi ponavljala ni pitanja ni odgovori po ko zna koji put.Sve je vec receno u ovoj temi bar po dva tri puta. |
Ja ko da sam pricao zidu pre neki dan%-(
|
Da osvežimo malo..... Sa Pa600 dobio sam set koji je zaštićen od kopijata. Kako vam se to cini? Najizad izviodljivo :-O . U Pa600 se ubaci micro SD startuje klavijatura , ucita set i on radi.. Bez kartice Jok. Ni da pipne. E sada.... Dodatne informacije (nije mi cilj da ga razmnozavam jer 10tak ...solidnih ritmova nije toga vredno):
- SD kartica na racunaru pokazuje fajl u obliku regestry podatka. - Ubacuje se sa zadnje strane pored USB-a ima plastikica koja se otvori ( jedan zavrtanj - krstasa glava) Ispod baterije ima mesta za micro SD. - Kopirao sam fajl sa micro SD na drugi SD ali set ne radi. Probao sam SD da formatiram u NTFS i probam opet sa istim fajlom ali bezuspešno. - Kada hocu bilo koji ritam posebno da ucitam iz seta bez te kartice, ne moze. Kako ga je zaštitio. Predpostavljam u nekom programu ali kom i kako..... ( mozda je ovo tematika za novu temu ??? ) |
Meni se taj set i ne svidja tako da ....
|
Druze nije ni meni zapelo ... ja ga imam.... nije to poenta . Poenta je da jednog dana zaštitim svoj set. A za to se vredi potruditi;) Poenta je da moze. To je za mene novost ,... za vas ne znam
|
Pa koliko vidim iz tvog posta najvjervotnije je to posebna kartica onda i zato ne moze da radi ako kopiras na drugu.Bar ja mislim da je do Toga,jer mozda ima drugi cip ili sl.Nisam neki kompijuter ekspert pa nagadjam samo heheh
|
Hajd pošalji taj registry fajl da vidimo da li se može saznati šta iz njega iz raznih editora.
|
PItas ove iz sky music-a i saznaces kako se to radi
|
To znam da Korg omogucava ali naravno za para i hoce da kupis malo vecu kolicinu "kljuceva" za setova (vise nego sto bi ti prodao pa se ne isplati).
|
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 00:50 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org