YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Korg Pa600 (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=23591)

nesaband 05.10.2013 11:27

Sve teme koje imaju preko 50 strana postaju beskorisne.Toliko toga je pisano u ovoj temi da niko sigurno nece da cita skoro 150 strana i ko zna koliko postova.
Vreme je da se malo razmisli o stavljanju kljuca na ovu temu da se ne bi ponavljala ni pitanja ni odgovori po ko zna koji put.Sve je vec receno u ovoj temi bar po dva tri puta.

yamahapassion 05.10.2013 12:57

Ja ko da sam pricao zidu pre neki dan%-(

rolandx 01.11.2013 18:25

Da osvežimo malo..... Sa Pa600 dobio sam set koji je zaštićen od kopijata. Kako vam se to cini? Najizad izviodljivo :-O . U Pa600 se ubaci micro SD startuje klavijatura , ucita set i on radi.. Bez kartice Jok. Ni da pipne. E sada.... Dodatne informacije (nije mi cilj da ga razmnozavam jer 10tak ...solidnih ritmova nije toga vredno):
- SD kartica na racunaru pokazuje fajl u obliku regestry podatka.
- Ubacuje se sa zadnje strane pored USB-a ima plastikica koja se otvori ( jedan zavrtanj - krstasa glava) Ispod baterije ima mesta za micro SD.
- Kopirao sam fajl sa micro SD na drugi SD ali set ne radi. Probao sam SD da formatiram u NTFS i probam opet sa istim fajlom ali bezuspešno.
- Kada hocu bilo koji ritam posebno da ucitam iz seta bez te kartice, ne moze.

Kako ga je zaštitio. Predpostavljam u nekom programu ali kom i kako.....

( mozda je ovo tematika za novu temu ??? )

Todorgm 01.11.2013 18:58

Meni se taj set i ne svidja tako da ....

rolandx 01.11.2013 19:04

Druze nije ni meni zapelo ... ja ga imam.... nije to poenta . Poenta je da jednog dana zaštitim svoj set. A za to se vredi potruditi;) Poenta je da moze. To je za mene novost ,... za vas ne znam

zeljko 01.11.2013 19:15

Pa koliko vidim iz tvog posta najvjervotnije je to posebna kartica onda i zato ne moze da radi ako kopiras na drugu.Bar ja mislim da je do Toga,jer mozda ima drugi cip ili sl.Nisam neki kompijuter ekspert pa nagadjam samo heheh

LAsER 01.11.2013 19:51

Hajd pošalji taj registry fajl da vidimo da li se može saznati šta iz njega iz raznih editora.

Todorgm 01.11.2013 19:58

PItas ove iz sky music-a i saznaces kako se to radi

Ace 01.11.2013 20:00

To znam da Korg omogucava ali naravno za para i hoce da kupis malo vecu kolicinu "kljuceva" za setova (vise nego sto bi ti prodao pa se ne isplati).

tibor 01.11.2013 20:17

Citat:

Originalno postovano od Dell (Post 223490)
Slusao sam i demo snimke, drumkit zvuci kao kombinacija serpica i jupol kanti.

Pozdrav svima. Kupio saam Kogr Pa600. Ubacio sam jedan set od Pa800 i lepo je radio. Posle tri dana ubacujem drugi set od Pa800. Krenem da menjam perfomanse i odjednom krene nesto da zuji. Promenim nekoliko perfomansi i ono opet zuji... Malo radi malo zuji. Sada bih ponovo da vratim onaj prvi set koji solidno radi. Cuo sam da nije preporucljivo da se cesto menjaju setovi. Ne znam mnogo o tome. Ako neko zna neka mi pomogne jer sam zbunjen. Unapred zahvalan.

Trenutno vrijeme na Forumu 00:50

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org