![]() |
Ne zamerite Cedo Z,to mu je prvi post!L-)
|
Citat:
Što se ovih nabrojanih semplova tiče, samo ćeš se džaba mučiti. Ništa posebno... Sent from my HTC One XL using Tapatalk 2 |
Korg pa600
Poštovanje! Kupio sam QT i zadovoljan sam s njim. Ok sprava
|
Cestitam !!!!!
Citat:
|
Sta ima da se kompresuje kad dobrog materijala ima taman za oko 100 mb haha
|
"Mnooogooo je kume!"
"Ajde u po dvajes marke da nije..."=)) |
Ima li neko volje i želje da mi izađe u susret i sidžijevu rumbu kompletira da po varijacijama i prelazima vuče jedan drums kao i sve ostalo. Da vuce po svim trakama isti instrument. Kako god da složim nevalja pa nevalja... ili gubim na trecoj i cetvrtoj varijaciji kvalitet ili gubim na prve dve ili na samoj pratnji i tako dalje. Nemam više živaca ~X( Nemam mesta sve da prevučem u svoj set, pa čak i ako prevučem na koji način da mu memorišem koji drums koristi u varijaciji a koji u prelazima i sve ostale trake tako... Odlepiću majke mi.
|
Rolandx ako me sjecanje nevara to se radi u record...edit curent style i tuu mozes da radis sta hoces...
|
Jeste druže, ali nikako da nahvatam da u prelazima povuče bubanj koji bi trebao kao i u varijacijama. Možda će neko spomenuti konkretno jer takav sam kakav sam, prerano izgubim živce pa ne stignem do toga. Nedavno sam ceo set ( preko 250 ritmova ) zasebno svaki nivelisao za 15 % glasnije dok nisam skontao da na dvosistemskim kutijama gubi taj srednji ton pa i samu jačinu desne ruke. OK rešavam to balansom ali sam poludeo jer je svrha bila izjednačiti.... Smanjio sam u audio podešavanjima kompletnu pratnju naspram desne ruke ali moraću da zagrejem stolicu još nedelju dana po malo pa da podignem desnu ruku kako treba. I veruj mi da bi mi informacija koja govori koji deo u recordu - menu -konkretno fiksira poseban bubanj u prelazima kao i ostalo, te kada odradi prelaz - vrati sve u normalu.
|
Pritisni dva puta uzastopno brzo npr. varation kad si u stye record modu i style elementima i svirat ce ti fill neprestano. Dok svira ti zamijeni instrumente koje zelis. Ako zelis da na svim varijacijama, introima , fillovima sviraju isti instrumenti kao npr. na varijaciji 1 imas opciju u padajucem meniju copy sound element to all, tako nesto.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 13:08 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org