![]() |
1 Privitaka
Evo Nele malo na brzinu:Dcini mi se da je ovo onaj tvoj SaSa ritam koji si mi poslao:)
|
Aaaa jest dobar Player stvarno:lol:
|
Zeljko promeni gitaru samo ova mi cudna skroz inace je ok.
I pripazi na akorde,veliki pozdrav drug. |
1 Privitaka
Dabome:lol:Jedna pjesmica opet od jutros :D
|
Uh al je neko vredan ,samo napred druze fino.
|
1 Privitaka
:D
|
To CARE pa konacno dame nadjes sa pesmom.alal ti k....
svaka ti dala za ovu pesmu,heheheheheh podrav drug. |
Svaka cast Zoki !!! :D
Gorane jel sviras sutra u Klubu? |
Ima milijon gresaka :lol:Nisam uvjezbao:D
Nele sta ti znaci ono u postu "alal ti k..." |
Objasnicu ti preko poste,hehehehe.
|
Da se ne radi mozda o malisanu koji se nalazi izmedju dvaju mosnjica:lol:
|
HAHAHAHAHAHAH Pa rekao sam ti javicu ti preko poste .
|
Ljudi!Nema vise Ketrona.nema jos ni demo snimaka:(=))=))=))
Dodato: Bas sad kad imamo oavko sjajan Player u demo snimcima:lol: |
1 Privitaka
Evo ovo sam jucer malo usnimio probajuci..Ne obracaj te paznju na greske vec slusaj te kako zvuci korg;)Ja sam prezadovoljan u odnosu na ketron kako je zvucao,sad Imam cak i kvalitetniji i cisci snimak:confused:Ovo sam odsvirao onako kako je ritam bio namjesten i nisam nista ja doradjivao a Harmonika je takodje sa korga:-OBice jos samo da se naviknem i da nabavim neku papucicu zbog prelaza itd.ovako nemam vremena za prlaze
|
Zeljko, razlika ogromna i u svirci i u zvuku, samo naprijed!
|
Bravo majstore.lepo si se ponovio za uskrs.
|
To sam hteo da cujem!!! Razlika je ocigledna u korist korga.
|
Ma evo me stojim i blejim ko tele u klavijaturu nista ne znam :lol:Ucitao neki set jucer a sad bih drugi i ne znam kako da izbrisem stari ali od jednom sve ne jedno po jedno,pa trazim hahaha
|
Odlicno druze samo napred saljem ti par setova za jedno pola sata veliki pozdrav.
|
Ajde bre Zeljko nesto novo iz fabrike Korga,mislim neki novi demo.
|
Meni je i onaj tvoj Ketron zvucao odlicno,a Đorg-a si vidim naumio da napucas pravo.
Veliki pozdrav majstore |
1 Privitaka
Evo jedna pjesmica sa korga,ritam je namenski ali i ja sam svirao zu forspil neki od instrumenata.Znaci svirao sam na klavijaturi direktno a nisam neki dobar u vatanju akorda na tipkama,ucim se tek..Inace do sada sam svirao preko midi harmonike i hvatao akorde na bass strani harmonike i bice jos snimaka Koje cu takodje odsvirati midi harmonikom povezanom na korga.Teska pjesma do jaja hehe.Pozz:)
|
Ti si to malo promukao izgleda,jel to palo neko mnogo ladno pivo?
Trba da sredis taj namenski ritam,mislim da sredis svaki kanal boje pa ce sve bolje da zvuci.Tvoje pevanje standardno dobro da se ne ponavljam. Dodato: nadam se da je to moguce uraditi na samom PA-600 kao sto ja sredjujem na Rolandu BK-5 |
Izgleda hehe..Ma nisam ja Zeljko Samardzic.jbg covjek ima neki dobar i visok glas i koju god sam visinu probao ne odgovara za ovu pjesmu a da meni legne:)Mada moguce je i da mi je glas se sjebao od hladne pive i cigareta a i duze vrijeme Imam sa kasljom problema pa pokvario glasne zice..Bio sam kod doktora i kaze da moram cigarete bacit pod hitno i da nema druge,a ja i dalje pusim kao smuk..Bice bolje.Pozdrav i hvala na komentaru
|
Tako je bre cika Zeljko heheheheheh samo na prvu i opusteno i obazno pored tebe jedno do dva piva za raspolozenje,pozdrav drug.
|
Cestitam ti Zeljko sa novu Klaviaturu neka ti dobro sluzi
|
Hvala drugovi...A sad da se ponovo podsjetimo na nas zajednicki rad..Kabi i Zeljko,Dr.Nesa i Zeljko
|
1 Privitaka
Citat:
Jos nesto novo :) |
Auu pa zemljace vidim ponovio si se :D, neka je sa srecom da te dobro sluzi i slusa, da nam se nasviras aBd i da bude snimaka redovno ovdje :). Predobro sviras a i pjevas :), ova zadnja "Oci jedne zene" me dotukla :D. Svaka cast.
|
Dje me nadje sa pesmom do jaja to careeeeeeeeeee
|
1 Privitaka
Malo jos visocije samo za Neleta:)Moram priznati da uvijek naletim na teske pjesme a bas mi se svidjaju,pa zato i probam malo da pjevam:DOvo je isto bez vjezbe i prvi put da sam probaoB-)
|
To careeeeeeeeeeee,svaka ti dala hahahaha.
|
Ajt još pola tona visočije, pa da bude kao original :D
|
Mislis da ne bi mogao aaaaaa?:lol:
|
Ne sumnjam ;)
|
E ovu si otpjevao do ...;)
|
Ma do jaja bre,ajde sad jos jednu ovakvu smekersku.
|
Citat:
|
Nema veze Neso i promukao pjevac mora da radi heheh...Morao sam da komentarisem posto sam imao 999 postova a sad cu ovim imati okruglih 1000..Ovo mora da se proslavi,idem da odcepim jednu pivicu;)
Dodato: Vidi nece da prebaci na 1000 :(Odo u temu Hajd da se zalimo,mozda ce tamo upaliti hehe |
Jok,
treba ti jedan koristan post ;) |
Trenutno vrijeme na Forumu 19:41 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org