![]() |
@nesaband
1. Daj argumente, tj. po čemu si ti korisniji za ovaj forum, ne od mene nego bilo koga? 2. Ne znam odakle ti ideja da ja provocirm bilo koga, a pogotovo banovane članove. 3. Smatram da je ovaj tvoj post neosnovan i produkt je neke tvoje unutrašnje frustracije koju bi sad da nekako ispoljiš na virtuelne "neprijatelje" i zaslužuje ban duplo više nego Željko 4. Ja svoj doprinos forumu ne pokazujem i ne pokušavam da od sebe pravim ono što nisam, a ako ti lično nisi imao koristi od mene (jer nisam kupio set za pa800 od nekog tvog prijatelja) to ne znači da ostali članovi nisu... Ne mogu da nastavim jer sam na poslu, ali, neka ocene drugi... Sent from my HTC One XL using Tapatalk Dodato: Samo još da dodam da uopšte nemam pojma ko je ovde moderator sem Della i Vaxtera niti me zanima Sent from my HTC One XL using Tapatalk |
Nadam se da niko nece da me shvati pogresno, ali, malo sale nije na odmet.... Jednostavno, ne mogu da odolim a da ne podelim.
https://www.youtube.com/watch?v=wCkerYMffMo @sale evo jednog primera kojeg se secam kada sam ja dobio ban.naravno ja tada nisam imao pristu forumu pa nisam mogao da ti odgovorim. Ako ovo nije provokativno i ako moderatori misle da ovo nije krsenje pravilnika i omalovazavanje clanova foruma onda ti ne spadas u povlastene clanove ovog foruma.Mozda je za nekoga ovo sala ali za mene je to bila uvredljiva sala i omalovazavanje. Ima jos slicnih primera ali necu da se trudim da ih trazim.Nije to moj posao.to treba da rade moderatori a ne clanovi foruma. |
Secam se ovoga... Vidi, moj cilj nije bio da tebe uvredim i izvini ako si se tako osetio, jednostavno sam se tada setio ovog videa posto se vodila rasprava oko tzv. "banane" ... Ja sam takav covek, volim da se nasalim a ne smeta mi ako se neko nasali i na moj racun, a kod tebe to nije tako, odavno mi je jasno.
Cinjenica je da smo ti i ja imali kojekakve nesuglasice ali, sto se mene tice, nikada te (ili bilo koga drugog) ne bih javno stavio na "crnu listu" cak i kada bih zaista imao nesto protiv tebe jer smatram da je to pre svega nekulturno, a ti si ipak bio u stanju to da uradis i to sa vrlo neargumentovanim razlogom. Meni to apsolutno nista ne znaci niti me vredja, samo mi mnogo vise ovori o tebi i tvom karakteru, i to je to... Ja mislim da si ti prilicno egocentricna licnost i da tesko podnosis cinjenicu da ne moze sve da bude onako kako bi ti zeleo i da nisi uvek u pravu, takodje, clanovi koji se drznu da ti se suprostave, ili ti ne "idu niz dlaku" po tvom rezonovanju, zasluzuju restrikciju, jer, tebi smeta... |
Sale,siris temu bespotrebno.Ovo sto sam postavio tvoje pisanje i link je samo odgovor na tvoje pitanje koje si mi postavio i nista vise.Ako zelis poslacu ti jos slicnih primera ali na PP da ne spamujem ovu temu.Nije ovo moj i tvoj forum pa da treba da se raspravljamo i dajemo dijagnoze ko je kakav covek.Samo treba da se drzimo pravilnika i nista vise,kako mi a tako i svi ostali i onda bi bilo mnogo lepse na forumu.
|
Ne moraš na private, pošalji slobodno ovde i neka posluži kao primer drugim članovima, ako već ima šta.
Sent from my HTC One XL using Tapatalk |
Citat:
I da si "doktor" a nisi ovakve izjave se ne daju u javnost.I da ja jesam takav kakvog me ti opisujes to bi ostala poverljiva informacija izmedju pacijenta i doktora. Mnogo teske dijagnoze postavljas a da nisi strucan da to radis. @neconix nadam se da sam dovoljno i argumetovano odgovorio na tvoje pitanje. |
Ti si se bas okomio i na mene i na Neconixa... Bojim se da se pomalo gubis u svojim replikama.
Mogu i ja sad da odem u pravilnik (kao ti) pa da tumacim tvoje pisanje po pravilniku onako kako meni odgovara. Ne znam koji je tvoj krajnji cilj, ali da ti odmah kazem, "nece da moze". Mozda hoces da ubedis moderatora da me banuje? |
ljudi ja bih hteo da zamolim da se smiri situacija,najbolje bi bilo da se rasprava prekine da ostanete u dobrim odnosima,da se lepo druzimo ovde.Svadja nikud ne vodi.
|
A, ko se svađa???
pa sale ovakve rasprave obicno prerastu u svadje,dragi ste mi ovde i ti i nesa,i krivo mi je sto dolazi do rasprave.
|
Hvala na lepim recima @acakasper Ne svadjamo se mi, bar ja tako gledam na stvari...
|
Šta meni lično smeta na ovom forumu i to mi smeta već skoro 10 godina od kako sam aktivni član a ne neko ko će na brzinu sakupiti dovoljno postova i aktivnosti (zna se dobro i zasto) je to da postavim konkretno pitanje, malo zahtjevnije i malo teže za odgovor ali pitanje koje spada u rang malo teže materije i po običaju dobijem ili jedan ili ni jedan odgovor. Ne govorim za moje zadnje teme nego uopšteno govorim o ozbiljnim temema tehničke prirode, ne moje nego teme mnogih članova koje su bile samo pogledane i kraj... Imam predosjećaj da forum polako ali sigurno prerasta u "dječiji" forum gdje teme tipa "Da li će moje nove patike,teretana,novi džemper itd. uticati na kvalitet svirke" ili "Koja je bolja klavijatura, ko je najbolji klavijaturista,harmonikaš, drombuljaš" i slične teme privući ogromnu pažnju i masu odgovora. Opet da me pogrešno ne shvatite, nisam protiv tih tema ali na žalost kada pogledate svaki dan šta se pojavljuje i o čemu se raspravlja, meni lično postaje smiješno šta se i u kojem broju piše i što je najžalivije to i privlači ogromnu pažnju, diskusije i puno vrijednije postove potiskuje vrlo brzo prema dnu a poslije i u zaborav. Ima toliko dobrih tema u kojima se trebalo raspravljati i koje bi bile strašno poučne i edukativne za mnoge pocetnike ali i one koji su jos malo pa u "muzickoj penziji" ali su te teme zbog glupih stvari potisnute i zaboravljene. Ne kažem da treba zabraniti ove dječijije postove i MOLIM VAS nemoj te me pogrešno shvatiti. Pozdrav!
|
Ja bih ipak voleo da čujem kakvo mišljenje o ovim optužbama ima @vaxter ili neko drugi iz administracije. Voleo bih da znam koje su to moje privilegije i zašto, ako već postoje, mi nisu poznate.
Što više razmišljam o pisanju kolege @nedaband sve više sam ubeđen da je način, nastup i odnos prema određenom broju članova (ajde meni, manje-više) ponižavajući i nerespektabilan. Smatram da pisanja tipa "da sam ja moderator, forum bi bio čistiji" ili kolege @vingula "očistio bih one koji ne znaju sastaviti rečenicu" ne da ne doprinose zajednici već je, naprotiv, podrivaju! Svakom bi trebalo biti jasno da postoje ljudi kojima srpski/hrvatski nije maternji i koji se trude da se izraze sto bolje znaju, ovakav nastup ne verujem da ostavlja pozitivan utisak na te članove, a ja bih ga nazvao diskriminacijom. Takođe postoje i oni koji iz nekih razloga nisu naučili gramatiku ali, isto tako bi trebala postojati ravnopravnost jer nije niko došao na lingvističku sekciju. Možda je u redu skrenuti pažnju na greške ali na način da se niko ne uvredi ili ponizi. Na kraju, ukoliko moja pisanja zaista nisu pametna i korisna, pa ne moram ni da pišem, nisam pod ugovorom. Hvala i nadam se odgovoru. Sent from my HTC One XL using Tapatalk |
Potpuno sam indiferentam prema ovakvim diskusijama.
Ranije sam se nervirao i na kraju shvatio onu narodnu:"Svijetu se ne može ugoditi" na sopstvenoj koži. Mojih 10 godina iskustva u vođenju ovog foruma govore da će uvek biti:
Samo se promeni postava, jer kako vreme ide menjaju se i redovni posetioci foruma. To je normalno. Ljudi imaju svoje probleme i nemaju vremena za forume. Stariji i ozbiljniji naročito. Umesto njih se pojavljuju klinci koji nerviraju ono starijih što je preostalo. Kasnije ti klinci polako postaju stariji pa sve u krug. Sećate li se Della, skoricnika, harepa50, EmirTotica i ostalih od pre nekoliko godina? Glavni predmeti za zanimaciju starijih i mirođije u svakoj čorbi, pa i u onoj za koju zaista ne ide mirođija. Nervirali su i oni tadašnje "redovne". Sada polako oni postaju ti koji pomažu drugima i postaju vrhunski muzičari. Cikličnost ljudske prirode. Takvo je stanje i ovde, te me zato ova tema više zaista ne dotiče. Ostavljam je otvorenu za raspravu jer ljudi treba da reše probleme među sobom, kako bi funkcionisali zajedno. Najlakše mi je da postove, kao i većinu onih koji potpuno skreću sa teme, pobrišem i tako zatvorim raspravu. Tačnije, slobodno bih mogao i celu ovu temu da uklonim jer većina žalbi su na nemogućost downloada i slično. Eto, to je moje mišljenje. :) |
Diplomatski, nema šta... Hvala!
Pravo zboriš ...
|
@Sale_band
Citat:
Da me ne razumes pogresno ja ne stajem na niciju stranu. Nisam bas ni imao namere da se ukljucim u temu. Smatram da dzaba neke stvare raspravljate. Sa obzirom da sam i ja ucestvovao ranije neki period u uredjivanje foruma znam na kakve sve probleme moze se naici.... Vaxter je veoma realno opsiao situaciju. I tu administracija nema sta da pomogne a da svi budu zadovoljni. Bolje i da ne pricam vise, jer ovakve teme vode ka svadju a ja to ne zelim. Vec sam imao nedavno iskustvno koje necu da se ponovi, jer to lose doprinosi foruma. Pozdrav |
Znam na šta misliš, sad sam pregledao temu i ne vidim ništa loše u njoj, čak bi bilo dobro da se povremeno provuče poneka replika, mnogima bi bilo od koristi.
Mislim da nije isto ako neko nekome ukaže na gramatičke greške i ako bi neko nekoga zbog tih grešaka izbacio sa foruma. Slažeš li se? Ja živim 15 godina u stranoj zemlji i još uvek me ponekad dobronamerni ljudi isprave kad grešim i ja sam im zahvalan jer ću naučiti i izbeći tu grešku u budućnosti. Oni licemerni ne kažu ništa, ali se podsmevaju iza leđa, e tu je razlika, moj Ace... Sent from my HTC One XL using Tapatalk |
Slazem se sa tobom oko gorenavedenog mada niko do sada nije bio banovan zbog gramatike. Poentirao sam samo na tome da nekome licno smeta netacna gramatika nekome ne. Neko nije ni voljan da uci gramatiku i ne dolazi na forum zbog toga. U ostalom nije ni toliko bitno da raspravljamo sad i to pitanje, dzaba sirimo temu. 300 ljudi, 300 cudi, to govori dovoljno, nemozemo se svi sloziti, samo treba toleranciju.
Mislim da i Nesa je o tome govorio, samo vas dvoje iznosite svoje stavove na razlicite frekvencije pa nemozete se suglasiti. Kako da je, to je medju vama .... Toliko od mene ;) |
Hehe, zar nije ovo baš isto što sam i ja rekao???
A sto se tiče Neše, zaista nemam ništa protiv njega ali ovo što sam rekao važi isto za bilo koga ko se tako postavlja Sent from my HTC One XL using Tapatalk Dodato: Citat:
Dokaz da moderatori nisu dosledni i da nemaju isti arsin prema svim clanovima je i ovo sto je vaxter napisao.
Ne bi me zacudilo da uskoro i @saleband dobije tu ban(alnu) moc. Nemam ni ja nista protiv njega ali me sada kulturno provocira pa sam se ponovo ukljucio u ovu temu. Ne bih vise da polemisem sem ako me neko ponovo ne bude provocirao. |
@sale_bend
kolega ja mislim da si ti mene pogrešno shvatio nije problem ako čovjek fula koje slovo i riječ...nego zapravo, koliko sam na forumu od 2006, takvi tipovi koji nemogu cjelu rečenicu normalno sastavit, od tahvih nema ništa (jer su to arogantni i pomalo bezobrazni ljudi - barem ih ja tako vidim), niti mogu kakvim svojim znanjem doprinjet kvalitetu foruma, niti su za diskutiranje...tu su samo radi downloada i samo downloada bilo bi ružno od mene da ih sve javno prozivam...jer i meni je moj nick vidjet ružno kad ga netko drugi piše (kao recimo ti u prije par postova) |
Vidim ja da ovde niko nikoga ne razume :)
Eeeee secam s vremena kad su Basaristudios i jos neki bili aktivni,to su bile svadje,ovo sad je plazma i mleko.
Sent from my R800x using Tapatalk 2 |
Hehe sjecam se i ja
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citat:
Znači, članovi yu-midi foruma, ne provocirajte druga Nešu je će ponovo da polemiše. Ovo što je Vaxter napisao je dokaz da i ti i ja postojimo već dugi niz godina, samo pod drugim pseudonimima... I, nije istina da nemaš ništa protiv mene, jer, tvoj prvi post to pobija u svakom smislu Sent from my HTC One XL using Tapatalk |
Citat:
Nekako mi ne lezi ni da sam gopodin a nedaj boze "drug".ja sam ipak sam jedan obican stari clan ovoga foruma i nista vise od toga. Nadam se da clanovi foruma ne dele tvoje misljenje tako da nema potrebe da ih ti savetujes sta da rade na forumu.Bolje bi bilo da prestanes sa provokacijama koje ti se tolerisu ovde na forumu a ni sam ne znam zbog cega je to tako. |
Trebalo bi dodati u opciji ,,Alati tema" slovo ,,S" u odabiru ,,Kako izgleda kad se tampa " . Ovo je samo sugestija... ;)
|
sale_band...
U potpunosti se slazem sa sale_band-ovom konstatacijom o arogantnosti clana foruma nesaband, na par mojih postova I anketa koje sam postavljao (ne da bih nabildova broj postova za download, ako pogledate moj broj download-ova, videce da imam samo dva, a I to sam zazalio sto sam downloado-ovao, obicno djubre ispalo na kraju), nego zbog eto razmene misljenja, boljeg upoznavanja itd. Elem, taj nesaband je postavljao komentare tipa "ovo je bezvezno filofiranja", "smatran da je anketa totalno bezvredna, besmislena itd itd". Tako je bilo na par anekta koja sam postavio tome koliko nas ovde je muzicki obrazovano, koliko ja amatera a koliko profesionalaca, sta ljudi misle o tome sto pojedini poznati harmonikasi sviraju harmoniku na razvlacenje meha itd. Samo da se podsetim poslednje teme o "razvlacenju harmonike", prve me je napao da pricam gluposti, a zatim kad su mu drugi ucesnici foruma do dokumentovali linkovima sa snimcima Borka, Baneta Vasica I drugih, okrenu je pricu "oni su vec velika imena da to mogu sebi da dozvole" a to nije bilo ni pitanje ni tema diskusije. Naravno, moderator (Dell) je sklonio moj odgovor njemu "da ne bi kasnije intervenirao" a njegove postove zadrzao. Mislim stvarno, o cemu mi ovde pricamo uopste. Cenim nesino stogodisnje iskustvo u muzici, ali daj malo vise obzira prema mladjim ucesnicima ovde. Ponovo kazem, ne download-ujem nista odavde (sem te dve probe koje sam imao) I moji postovi nemaju za cilj download upgrade.
Svako dobro zelim. |
I sad si ti nasao da zakuvas jos malo... Mani druze, vidis da sevaju varnice. Na kraju ce sve to doci na svoje... Ne znam sta je bilo izmedju Vas ali nije mislim ni mesto ni vreme sada za to. ... Mir mir mir niko nije kriv. Ja licno imam za oboje da kazem sve naj naj. Eto ako cemo da se zalimo smeta mi sto ovu polemiku dva veoma cenjena i postovana člana, čita i ko treba i ko netreba. Te se istoj polemici slade oni kojima su njihovi postovi zasmetali. To je ono najgore. Eeeee kada ni se oboje saglasili da se ovi svi postovi izbrisu do sada, lepo zamole moderatore, jer iovako su rekli jedan o drugom sta su imali i hteli. Nije na meni da se mesam i izvinjavam se sto tako upadam, ali eto smeta mi sto je dvojici odlicnih clanova bacena koskica. I naravno zao mi je kolege Zeljka sto je banovan. Vec mi nedostaje na forumu. Bože moj. Tako je kako je.
|
ne zakuvavam...
ovo je rubrika "sva vam smeta na forumu", a ja sam rekao sta mi smeta, moje pravo da to kazem. Da sam rekao sta mi smeta u rubrici "Demo" ili da otvaram novu temu, to bi vec bio problem, ovako dajem sebi za pravo da iznesem svoje misljenje, svidelo se to tebi I nekome trecem ili ne.
Nisam znao da je Zeljko banovan... Ne iznosim u postovima nikad vise od onoga sto svakome ne bi mogao u direktno u lice da kazem, ne vredjam nikoga niti nazivam imenima, niti koristim pogrdne reci ni psovke, tako da ne vidim u cemu je problem ovde. |
Evo, mene smeta (osim onoga sa downloadom šta sam prije napisao) i to što se svo ovdje toliko (oprostite na izrazu) priseravaju, ne što se tiče sviranja i znanja, nego DRŽANJA VISOKO KAO DA SU NAJPAMETNIJI...
primjer (ne prozivam samo se osvrćem) kolega @rolandx potpuno smireno i fino, i sasvim pristojno kaže kolegi @Amater_svirac da ne potiče još više tenzije između sale i nese, da se nebi ponovno "prepirali", jer to j eizmeđu njih dvoje, ali diraju se tema koje su tu na forumu aktivne, i nemamo se pravo nitko miješati i jednog od njih dvojice prozivati i stajati na stranu jednog od njih, to je njihovo i nemamo zabadati nos, eventualno nadopisati što nam smeta al na pristojan način bez prozivanja... i ovaj na to odgovara kao klinac (neznam dal je klinac il čovik u godinama, nevažno) bahato odgovara "moje pravo da to kazem" kao i "ovako dajem sebi za pravo da iznesem svoje misljenje, svidelo se to tebi I nekome trecem ili ne" kao i ..... ne nemaš se pravo ubacivati u "prepiranje" njih dvoje to će oni sami riješiti, ovako samo potičeš i podilaziš jednom da bi drugog pogrdio... nadalje, Citat:
Citat:
Molim vas sve tu, nemojmo jedni druge pogrđivati, ovo je samo forum, i nikome ništa odavde ne može utjecati na život, ovo je napisano tu i to je to, i ako ti netko pregovori nešto, to je virtualno, nije vrijedno svađanja... ponašajmo se na forumu točno onako za što forum služi, ZA DISKUSIJU ne za svađu... meni su i nesa i salje i puno njih ovdje jako puno pomogli...tako da... ako netko napiše na nešto TO NE SPADA TU ILI ODGOVORENO JE STO PUTA IMAŠ TEMU itd itd.... zar zbog toga je netko loš??? Ako netko napiše da skupljaš postove? Zar treba stvarati konflikt zbog toga? Pa puno ih je odvje samo zbog downloada, jer tko se jednom opeče i na hladno puše... ako ti je netko to rekao, to dokaži suprotno i boli te briga... Eto, pozdrav... |
@Amater_svirac
Momce,malo sam prelistao tvoje teme i procitao sta sam pisao. Ja i dalje smatram da tebe licno nisam uvredio ni na koji nacin u tim temama sem sto sam samo napisao svoje misljenje o istim. Mislim i dalje tako da nije bitno ko zna da cita note a ko ne.Ne vidim sta je tu korisno za ovaj forum. Koliko ima profesionalaca na forumu i koliko amatera....pa stvarno ne znam sta bi to moglo nekome da koristi na forumu. Sto se tice razvlacenja meha i sviranje samo na razvlacenje meha ajd pa da nekome bude interesantno.Ali ne vidim cemu i ova tema. Svirao sam i sa Banetom Vasicem i sa Mirkom Kodicem i nisam primetio da sviraju na taj nacin.Na onom snimku se stvarno vidi da Bane nesto izvodi neke kerefeke sa mehom ali taj odgovor bi mogao da dobijes samo od njega licno zasto je to tada radio a nikako od nekog od clanova foruma. Cisto cu ovde da ti odgovorim na ankete koje si postavio. Skolovan sam muzicar znam da citam note,Surovi sam profesionalac u svom poslu.Nekada sam svirao harmoniku i mnogi kazu da sam bio odlican harmonikas. I na kraju kad pogledam broj odgovora na tvojim anketama one se mogu svrstati u statisticku gresku jer ne odrazavaju pravo stanje i pravi odnos za neku ozbiljnu anketu. A to samo znaci da sam i tada i sad potuno u pravu sto se tice tvojih tema. Naravno svakom ostavljam za pravo da ima svoje misljenje o tvojim temama.ja sam moje misljenje izneo tada kada si postavljao teme i nisam ni do danas promenio svoje misljenje.Samo sto tako kako ja pisem na forumu ovde i nije bas popularno pa se mnogi clanovi ljute na mene zbog moje iskrenosti. |
OK Neso...
Zahvaljujem sto si odvojio vremena da se vratis na moje postove. Mozda se ipak nismo razumeli I to je vrlo moguce da se ljudi ne razumeju, neko je malo zustriji, neko malo blazi... tvoj profesionalizam i strucnost ni jednog jedinog trenutka nisu dovedeni u pitanje, svi smo smo gledali i gledamo i slusamo tvoje demo snimke, pa prema tome nemas ti nikakve potrebe da bilo sta nama dokazujes.
Nisam ni stavio postavio pitanje sa namerom da pravim neku statistiku, tacnije ja sam samo postavio pitanja a moderatori su izvdojili kao anketu, tako da niko ne bi morao da se prestavlja... svejedno, to je nekad bilo. Diskusija je bila radi diskusije i ni zbog cega drugog. Ako cemo po tvojoj proceni sta je bespotrebno od tema a sta, onda bi sa ovog foruma trebalo skloniti sve teme koje se ticu onoga sto nije muzika ali onda treba da se obratis Waxter-u, Dell-u i jos drigim moderatorima i da im predlozis da sklone sve ono sto se tebi licno ne svidja i smatras bespotrebnim. Eto tako, Povlacim se iz ove diskusija, a vas dvojica cete, nadam se, naci neki zajednicki jezik. Svako dobro zelim. |
Mi zajednički jezik već imamo, u to ne sumnjaj... :)
Ne bih da nastavljam dalje jer sam preumoran i prezauzet da bih nastavio nešto što se svodi na level prosečnog desetogodišnjaka. Pozdrav Sent from my HTC One XL using Tapatalk |
@sale_band odmori malo pa da nastavimo =))
Salim se naravno.Nema potrebe da nastavljamo jer ova rasprava nema nista konstruktivno i korisno za ovaj forum pa samim tim treba staviti tacku na dalju polemiku. |
Eto vidiš da imamo zajednički jezik :D
Kako god, želim da ti još jednom naglasim da nemam ništa protiv tebe i da te poštujem jednako kao i sve ostale forumaše. E sad, ako ćeš da se duriš svaki put kad se potrefi neki post u kom ću da ti repliciram, onda ti ne mogu pomoći jer, kao što sam već jednom ranije rekao, kome smeta eventualna replika, neka uzme neki list papira i tu piše šta već ima a ne javno... Da nastavljam neću jer mislim da sam dovoljno rekao a i ti takođe. Jasno mi je da ti ne "ležim" iz bilo kakvih razloga ali, tako je to sa ljudima, neko te voli a neko ne... Eto, dođoh i do kraja emisije pa, umesto odjavne špice, lep pozdrav! Sent from my HTC One XL using Tapatalk |
Evo i ja da nesto kazem, tek sam malopre video da postoji ova tema pa sam je detaljno procitao od pocetka, trebalo je dosta vremena ali ne marim. Iskreno mi najvise smeta kad se neko kiti tudjim perjem sto sam malopre napisao u demo sekciji kod clana Srdjana cija je tema zakljucana a nadams e on banovan. Takvim clanovima treba trajno zabraniti pristup jer mi koji se koliko toliko trudimo da napredujemo vezbajuci ispadamo smesni.
Dalje, vidim da sam u ovoj temi bio prozvan par puta od clana Zeljka, ali kako sam procitao on je takodje banovan tako da necu njega sada da uzimam u usta jer ne moze covek da odgovori tako da cu reci onda ovo uopsteno sto vazi za sve clanove: ko nije spreman da prihvati i negativne kritike nek' ne postavlja snimke u demo sekciji. Ako se meni ne svidja necija svirka ili pevanje ja sam takav da to odmah kazem a imam sluh da procenim ko zna da svira i peva a ko ne. Isto ocekujem i za moje snimke, bilo je i negativnih komentara i ja to prihvatam tako da cu i neke snimke ponovo da uradim da bi zvucali bolje. Toliko za sada, ako se jos necega setim napisacu. Pozdrav svim kolegama dobre volje. |
Da ipak pokusamo da prekinemo ovu vrlo nategnutu i nezdravu diskusiju, u kojoj se sigurno niko ne osjeca bas najbolje.
Citat:
|
Citat:
Dobro mi je ono u demo snimcima Srdjana ... Čestitam kontrolorima :) |
Trenutno vrijeme na Forumu 20:23 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org