![]() |
Skontace oni...cim bude struje...al gde nadje onaj sa Rolandom na -25...cccc...
|
nema struje zbog oluje :D ma roland ima trans ih...
|
Pa ja sam pronaso kako da mi frula bude na +25........i evo resenja........smanjio sam za -25 i gotova stvar..........:D
Probajte i vi......mozda vam uspe........ |
Ispada da večini ovdje sviranje bez transpozera ko jebanje bez kurtona. Zajebu svakako =)) ako ne koriste :lol:.
Inaće moja žena je najbolji majstor za frulu tj flautu. U ruke dobije -12 i na kraju ima +20. |
###Inaće moja žena je najbolji majstor za frulu tj flautu. U ruke dobije -12 i na kraju ima +20. ###
Svaka čast care,mudro zbriš... Moja dobije u ruku +3,malo zasvira kad ono +5 a kad bi šta drugo,vrati se na +3... Nešto me hebe ovaj kontroler za transpoze,imal gdje ljeka za to? |
ja bi na svim klavijaturama stavio transp onako zakukuljen ko na starim klavijaturicama i na sad nekim solerkama..pa da se pomucis dok ga nadjes..
pa bi svi lepo ucili lestvice jer bi prosla svirka dok ga nadju :p |
e pa brate bolero ti cepaj si prsti na one crne dirke, ja necu! =))
da su barem sve dirke na jednom nivou kao kod dugmetare :(( |
@grandia LOL!!!
-pa ja sam samo rekao da radim recimo u D.O.O KORG tako bih napravio... al posto mi onako bode oci samo 2 kockice na kojima pise "transpose + i -" ja nekako ne mogu da im odolim, omakne mi se pa ih stisnem po nekad =)) -u zadnje vreme trudim se da ne gledam na desnu stranu jer znam da me oni odande vrebaju..pomucim se al nema veze..;) |
Mozda sam vec pisao na ovom threadu....
Transposer? Sta je to? Nikad cuo za to, niti pipnuo! ;) Dodato: Da, izgleda da sam pisao, ali to je bilo pre...Nekad sam ga i ja koristio, ali retko...Sada to dugme za mene ne postoji ;) |
ma ako ces tim da se bavis u zivotu onda uci trebace ti..ako neces, Za*ebi, koj ce ti djavo.
meni je pametnije da ucim krivicno i prekrsaje da strebam nego lestvice. |
Trenutno vrijeme na Forumu 07:01 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org