YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Ajde da se hvalimo.... (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=4354)

Vaxter 05.08.2008 16:31

Vish...
Lepo si sam rekao...
K'o nenormalan... :))

al bundy 05.08.2008 17:37

Citat:

Originalno postovano od Alix (Post 45711)
Evo moram da s vama podjelim divnu vjest...
STIGO MI PA2X...Evo samo što sam ušo u kuću snjim....Sad je na vrsti slikanje,mazenje,radovanje...Pa kasnije se mjenja slika na avataru...

...jebo te....=))=))
jesi ga unio preko praga ko mladu???
javi poslije prve bracne noci jeli bio nevin....mislim jeli u redu kljava:D
i nek je sa srecom,i da zivite u skladu i ljubavi.amen:lol:

vaxtere,nesto si se proljepso........:p

Alix 06.09.2008 03:08

Evo još jedna pohvala...
Sati je tačno 03:07min i čeko sam do zadnje minute da se završi aukcija (bidding) za Korg EXB-MOSS...Dobio sam ga za 520eur sa slanjem i ostalim đavlima...Sad će neko reći da sam budala ali neka sam-da ga već jednom nabavim i da znam da je srce na mjestu...Ne mogu dočekati Ponedeljak da ga uplatim i da mi stigne...mmm....

tesla 06.09.2008 11:33

kakav si ti lik car si......... al svi smo isti po tom pitanju pogotovo kad posao stoji e onda je na redu kupovina opreme "sreca" sto nemamo para koliko bi hteli jer bi opet bilo malo........
pozzzzzzz i da te sluzi taj moss

Alix 09.09.2008 23:12

Evo još dvije vjesti...Jedna katastrofalna a jedna vesela...Prvo žalosna...
Otišo mi MOSS...Nisam imo onaj đavo PayPal (jebem im sve živo i mrtvo ko ga izmisli),i nisam uplatio rok 24h...Danas stigo mail da sam dobio penal za neplaćen račun i da ga prodaju drugome a ja ispadam iz igre-brisaće moje bidd-ove...Et nepravde...

A sad malo veselija,kao što znaju bliže kolege sredio sam svoj akvarij i stavio ga na takmičenje...Sve komplet sam i snimio preko kamere i stavio na YouTube pa ko ima želju,neka vidi,ima da vam se sviđa...Inače osim muzike droga mi je akvaristika i žene...mmm....

click here to watch the video
You need to upgrade your Flash Player

tesla 09.09.2008 23:24

kakav kralj........ a napravio muziku u pozadini k'o da gledas malu sirenu..
pozzzzzzzzzz

Marco7 09.09.2008 23:31

...............

Sutra cu i ja da snimim moj akvarijum posto sam i ja na neki nacin zaljubljenik u te stvari ;)

Alix 10.09.2008 00:38

###kakav kralj........ a napravio muziku u pozadini k'o da gledas malu sirenu..
pozzzzzzzzzz###

Tesla jebo te patak to mi djete gleda Cartoon Network,Tom&Jerry i Scooby Doo...Šta da radim nisam ja čiča sa studijem pa sad da pravim pozadinu...Važan je akvarij,batali zvuk;):S;)

tesla 10.09.2008 00:54

care nista lose nisam mislio nego obrnuto extra je ispalo......
a akvarijum je super;)

Vaxter 10.09.2008 02:00

Picnuo ga radar samo tako... ;)
Ja sam kao klinac bio bash zalusjen time, ali sam ostavio jedne zime dedi da hrani ribice dok sam bio na zimovanju...
Kobna greshka... :S
Od tada sam batalio...

Trenutno vrijeme na Forumu 11:58

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org